REVIEW – Arctic APL71022BDWO

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Arctic APL71022BDWO

Vezi AICI | PREȚUL ZILEI

Arctic APL71022BDWO este o masina de spalat rufe automata, incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, ce detine o cantitate suficienta de haine pentru o familie cu 3 membri, are un afisaj digital pentru timpul de spalare si include programele necesare in utilizarea casnica de zi cu zi. Aceasta se preteaza perfect pentru orice tip de buget al celor interesati de produs si, totodata, promite sa obtina cele mai bune rezultate la spalare, fara a consuma multa energie, insa ramane sa vedem in randurile urmatoare daca modelul mai sus mentionat este sau nu o optiune buna in bugetul disponibil.

Acum, inainte de a incepe sa discutam pe scurt despre caracteristicile importante ale produsului, precizam faptul ca masina de spalat Arctic poate fi achizitionata din oferta partenerilor sai din Romania, la un pret excelent pentru un model economic si destul de compact, asta in functie de magazinul selectat. In plus, din moment ce achizitionati aparatul electrocasnic, magazinele online partenere va ofera garantia minima de 24 luni (beneficiati de 5 ani garantie daca inregistrati modelul pe site-ul producatorului), livrarea produsului la locuinta voastra si retur gratuit a aparatului in termen de 14 zile.

 Review Arctic APL71022BDWO

Pe partea de aspect, intalnim la masina de spalat rufe Arctic, cu incarcare tip frontala, un design elegant si destul de compact ce ofera elemente bine finisate si placute la atingere, prin care se integreaza usor in orice locuinta. Carcasa exterioara este una simpla si complet alba, ce beneficiaza de afisaj digital pentru timpul de spalare, o usa transparenta cu deschidere la 170 de grade, precum si de un design special al peretilor laterali. Aceasta cantareste aproximativ 60 de kilograme si masoara 84 de centimetri pe latime, 60 centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 50 de centimetri, avand un nivel de zgomot de 63 dB la spalare si de maxim 75 dB la centrifugare.

Modelul APL71022BDWO de la Arctic este incadrata in clasa energetica A+++ si in cea de eficienta la spalare A, unde inregistreaza un consum anual de energie estimat la 173 kWh si o cantitate de apa estimata la 9899 de litri pe an, asta in programul de spalare bumbac. Acum, dintre caracteristicile importante ale aparatului Arctic mentionam viteza de centrifugare de 1000 rpm, optiunea de pornire intarziata, sistemul electronic de control al balansului, tehnologia inteligenta pe baza de senzori, capacitatea de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe, 15 programe standard de spalare si alte sisteme economice la spalare.

Citește și:  REVIEW - Hotpoint NLLCD 1047 WC AD EU

In ceea ce priveste programele de spalare, aceasta integreaza programele obisnuite la spalare (rapid, bumbac, sintetice, etc.), cele dedicate pentru articole de iarna (geci cu puf), camasi sau lenjerie delicata, respectiv tratamentul special impotriva alergiilor. Tehnologia Smart Sensors se bazeaza pe patru senzori speciali ce optimizeaza consumul de resurse la fiecare spalare, in timp ce dispozitivul Eco Dose se asigura ca masina de spalat utilizeaza cantitatea optima a detergentului lichid la ciclu de spalare. Sistemul electronic de control al balansului distribuie uniform rufele in interiorul tamburului, iar conturul unic al cuvei si forma paletelor creeaza conditii ideale de spalare a hainelor delicate.

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele discutate mai sus, suntem de parere ca masina de spalat rufe Arctic APL71022BDWO reprezinta o alegere ideala in cazul persoanelor si/sau familiilor ce doresc sa aiba haine perfect curate, cu un consum optim de resurse la spalare, fara sa necesita o investitie prea mare. Modelul recent mentionat are numai parti bune in gama sa de pret, precum aspectul exterior, eficienta energetica, design-ul peretilor laterali, afisajul incorporat, sistemele disponibile si senzorii integrati, cantitatea de haine si programele de spalare.
REVIEW – Arctic APL71022BDWO
5 (100%) 3 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply