Arctic DBI45A – masina de spalat compacta si inteligenta din clasa A, cu motor Silent Inverter!

 Preţ Arctic DBI45A

Moderna, incapatoare si performanta, astazi va prezentam modelul Arctic DBI45A, o masina de spalat vase incorporabila de 45 centimetri pe latime, pe care o recomandam persoanelor sau familiilor care isi doresc o noua masina de spalat bine echipata si la pret avantajos. Aceasta se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte mic de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune de generatie actuala, precum si pentru cei ce nu dispun de un buget mare sau care pur si simplu vor un raport calitate/pret excelent.

 Review Arctic DBI45A

Pe partea de aspect, design-ul minimalist si modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Arctic, cu o latime de numai 45 de centimetri, se va integra perfect in bucataria voastra, datorita aspectului exterior de culoare alb si al panoului de comanda de culoare gri/negru, incorporandu-se in orice tip de mobila pentru bucatarie. Masina de spalat Arctic are dimensiunile compacte de 81,8 x 44,8 x 55 centimetri, o greutate de aproximativ 31,5 kilograme si un nivel de zgomot de 49 dB, in timp ce la interior are un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior (cu un suport pentru tacamuri).

Noul motor Silent Inverter vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul de utilizare, printre care se numara consumul optim de resurse, nivelul redus de zgomot si nu in ultimul rand durabilitatea excelenta a motorului si componentelor sale, astfel ca va veti putea relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat vase este un functiune. Clasa de eficienta energetica A+, impreuna cu clasa de eficienta la spalare si uscare A, poate inregistra un consum anual de energie estimat la 237 kWh pe an, respectiv un consum anual de apa estimat la 2800 de litri pe an si de doar 10 litri de apa pe ciclu de spalare.

Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI45A dispune de un sistem de uscare cu aer cald, un numar de 5 programe prestabilite de spalare (Zilnic, Eco, Intensiv, Rapid si Program 1h), dar si de o capacitate mare de pana la 10 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare/uscare. Pe langa toate acestea, masina de spalat Arctic include o optiune de incarcare la jumatate, care optimizeaza ciclul de spalare, chiar si atunci cand aceasta nu este incarcata complet, precum si o optiune de amanare pornire, care permite programarea ciclului de spalare intr-un interval de la o ora si pana la 24 de ore.

Arctic DBI45A

10 seturi, 5 programe

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, suntem de parere ca masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI45A poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati de 10 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un consum redus de energie/apa. In plus, masina de spalat Artic se evidentiaza per total printr-un raport calitate/pret excelent din punctul nostru de vedere, de la aspectul exterior si clasa energetica pana la capacitatea de spalare si functionalitatile inteligente, toate acestea la un pret accesibil de achizitionare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT