Masina de spalat rufe Arctic EF6100A+, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb – garantie 36 luni

Producatorul Roman Arctic lanseaza o noua masina de spalat rufe, este vorba de modelul Arctic EF6100A+, un produs care se remarca prin pretul extrem de accesibil dar si prin caracteristicile pe care le ofera. Acest model pare sa fie echilibrul perfect intre calitate, pret si specificatii tehnice, acum totul ramane in mana cumparatorului pentru ca el va decide ce este bun pentru gospodaria lui/ei.

Sa nu credeti ca un model de la Beko sau Samsung este peste Arctic, totul tine de imagine si de specificatiile fiecarei masini de spalat. Eu unul aleg Arctic din 2 motive: garantia care este de 36 de luni, cu 12 luni mai mult decat la majoritatea masinilor de spalat si al 2-lea motiv este ca sunt patriot, de ce sa aleg Turcii de la Beko cand pot alege Raomanii mei de la Gesti care se tin de treaba si par sa se duca, catre produse premium la preturi accesibile.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Arctic EF6100A+  

Arctic EF6100A+ vine cu un design placut, nu avem un afisaj unde sa ne arate timpul si programele, insa pe partea frontala regasim acea rotita de unde putem selecta programul dorit, mai mult de atat nu avem ce sa prezentam pe aceasta latura, este o masina de spalat rufe standard, alba si cu incarcare frontala.

Masina de spalat rufe Arctic EF6100A+, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Avem o capacitate de incarcare de maxim 6 kg, un numar de 1000 RPM si o clasa de eficienta energetica A+, astfel avem un consum redus atat de apa cat si de curent, un lucru foarte benefic pentru noile masini de spalat pentru ca putem sa economisim la maxim aceste aspecte.

La noua gama de masini de spalat de la Arctic avem un sistem electronic de control al balansului, prin acest sistem putem evidentia faptul ca vibratiile si zgomotul sunt diminuate in asa fel incat sa nu bagam de seama ca avem o masina de spalat in functiune, totusi la stoarcere este normal sa fie mai ridicat decat in timpul sapalarii.

Arctic EF6100A+ aduce o multime de programe de spalare, putem sa evidentiem programul rapid de 30 de minute pentru rufe mai putin murdare, la care mai putem adauga bumbac, lana, sintetice, delicate si multe altele, cate un program pentru fiecare tip de imbracaminte, selectat corect avem o eficienta foarte buna la spalare si un consum redus atat de energie cat si de apa.

Ca si detalii tehnice vreau sa trec in evidenta zgomotul la spalare care este de 60 de dB, iar la centrifugare de 76 dB, greutatea masinii de spalat este de 55 kg iar dimensiunile 84 x 60 x 41.5 (IxLxA cm).

Acestea fiind zise, va recomandam cu drag noul model Arctic EF6100A+, o masina de spalat rufe care vine cu un pret special in aceasta perioada.

Specificatii rapide:

 • Tip produs: Incarcare frontala
 • Tip incarcare: Frontala
 • Tip afisaj: LED
 • Viteza de centrifugare (rpm): 1000
 • Capacitate de incarcare (kg): 6
 • Clasa de eficienta energetica: A+
 • Program rapid (min): 30

1 Comment
 1. Reply
  sifu 7 ianuarie 2017 at 18:33

  NU are afisaj LED.

Leave a reply

Review IT