Arielli 2488 HD – televizor HD LED cu diagonala de 61 cm si pret accesibil!

Ideal pentru camera copiilor, living / dormitor de mici dimensiuni si chiar intr-o bucatarie, televizorul LED Arielli 2488 HD impresioneaza printr-un raport performanta-pret foarte bun, dispunand de o diagonala decenta de 61 centimetri, imagini High Definition (HD), sunet destul de bun si mai multe caracteristici speciale pentru o experienta de vizionare completa.

Televizorul LED de la brandul Arielli beneficieaza de un design modern si o carcasa eleganta de culoare neagra, potrivindu-se perfect oriunde il veti amplasa, avand o greutate de aproximativ 4,5 kilograme. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA, care permite o montare rapida si cu foarte mare usurinta a televizorului HD direct pe peretele dumneavoastra.

PROMOȚIE Televizor LED Arielli 2488 HD, 61 cm, HD Ready, Negru – verifică noul preț !!

Display-ul de tip LCD LED se bazeaza pe un panou TN cu diagonala buna de 61 centimetri (24 inch), afisand imagini incredibile si de inalta definitie la rezolutie HD Ready de 1366 x 768 pixeli. Pe langa acestea, ecranul LED mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri de vizibilitate largi pe orizontala / verticala pentru afisarea unor imagini la fel de bune si stralucitoare din orice unghi al TV-ului.Arielli 2488 HD

Sistemul audio al televizorului accesibil este alcatuit din doua difuzoare cu o putere totala de 4 W (2 x 2 W), care permit redarea unui sunet destul de bun si puternic pentru a va putea bucura de o experienta de vizionare completa din orice punct de vedere. Televizorul de 24 inch face parte din clasa energetica B pentru un consum redus de energie de maxim 31 W, iar pe partea de accesorii acesta include o telecomanda intuitiva cu aspect modern.

Televizorul LED Arielli 2488 HD dispune de un tuner digital (DVB-T, DVB-C) pentru receptia transmisiilor TV digitale si High Definition (HD), intrare de antena, functie monitor ce permite conectarea simpla si usoara a televizorului la PC sau laptop, dar si un player multimedia integrat pentru redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern.

In ceea ce priveste conectarea, acesta include toate porturile necesare unui televizor decent din ziua de zi, precum un port HDMI, o intrare Scart (RGB), un port audio jack de 3,5 milimetri pentru casti sau boxe externe, o intrare VGA (D-sub 15 pini) pentru PC, un port USB 2.0, o iesire audio RCA si un slot CI+ pentru card PCMCIA.

Comentarii

Leave a reply

Review IT