ASUS E200HA-FD0009TS – laptop accesibil si destul de performant pentru activitatile de zi cu zi!

ASUS E200HA-FD0009TS este un nou model de laptop accesibil din seria de ultrabook-uri Vivobook a companiei taiwaneze de IT ASUS, ideal pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, care se remarca printr-un design elegant si ultra-portabil, ecran HD LED de mici dimensiuni, specificatii hardware decente, noul sistem de operare Windows 10 si mai multe caracteristici multimedia utile si de buna calitate, fiind insa disponibil si pe eMAG.ro la un pret foarte accesibil.

Designul modern si foarte portabil al laptopului accesibil va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jurul sau, permitandu-va asadar sa il luati cu dumneavoastra oriunde aveti nevoie de un dispozitiv atragator si destul de performant pentru utilizarea normala de zi cu zi. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare aurie, fabricata dintr-un plastic rezistent, o tastatura confortabila si placuta la atingere de tip chiclet, dar si de un touchpad precis cu suport pentru gesutri multi-atingere.

PROMOȚIE ASUS E200HA-FD0009TS cu procesor Intel® Atom™ x5-Z8300 – verifică preț

Laptopul ultra-portabil de la ASUS dispune de un ecran HD de tip LCD LED cu o diagonala redusa de doar 11,6 inch si rezolutie High Definition (HD) de maxim 1366 x 768 pixeli, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate, ceea ce va permite sa va bucurati de o experienta de vizionare foarte buna. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologie superioara SonicMaster, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic, fara distorsiuni prea mari chiar si la un volum mai ridicat.ASUS E200HA-FD0009TS

Dotat cu noul procesor Intel Atom x5-Z8300, lansat pentru prima data undeva prin primavara anului trecut, laptopul accesibil si elegant ASUS E200HA-FD0009TS beneficieaza de o performanta destul de mare pentru rezolvarea rapida si usoara a tuturor sarcinilor dumneavoastra de zi cu zi. In ceea ce priveste procesorul de la Intel, acesta integreaza nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la o frecventa de baza de 1,44 GHz, ajungand insa prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 1,84 GHz, dar si placa grafica integrata Intel HD Graphics.

Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate standard de doar 2 GB la frecventa normala de 1600 GHz, mai mult decat suficienta pentru aplicatiile din domeniul office, navigarea rapida pe internet, redarea continutului multimedia preferat si chiar jocuri online, aceasta fiind insa si memoria maxima de RAM suportata de catre noul laptop de la ASUS. Unitatea eMMC asigura fara probleme stocarea atat a noului sistem de operare Windows 10 de la Microsoft, cat si a datelor dumneavoastra, datorita capacitatii decete de stocare de 32 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT