ASUS N580VD-DM158 – laptop Full HD cu raport foarte ok dintre protabilitate si performanta!

 Preţ ASUS N580VD-DM158

Astazi va prezentam un alt model de laptop VivoBook Pro 15 a producatorului ASUS, mai exact discutam despre modelul ASUS N580VD-DM158, un nou laptop Full HD cu un raport excelent dintre portabilitate si performanta, pe care il recomandam pentru utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou. Acesta se regaseste in oferta celor mai cunoscuti retaileri online de IT&C din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG prin serviciul lor de parteneriat, la un pret foarte ok pentru configuratia sa hardware de ultima generatie, respectiv pentru un buget nu foarte mare, avand garantia inclusa de 24 de luni.

 Review ASUS N580VD-DM158

Pe partea de aspect, noul laptop VivoBook din seria Pro 15 de la ASUS va ofera un design foarte portabil si ultra-modern, cu o carcasa subtire si usoara de culoare aurie, o tastatura iluminata si confortabila la utilizare tip chiclet, precum si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere, care se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra. In plus, noul laptop ASUS cantareste aproximativ 2 kilograme si are o grosime de doar 1,9 centimetri, acesta reprezentand asadar platforma perfecta pentru utilizarea portabila de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie de acesta.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 centimetri), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza imagini foarte clara si culori destul de bune, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile luminoase. Noul laptop ASUS are o camera WEB HD de 720p, un sistem de boxe Harman Kardon pentru un sunet foarte ok, o retea Wi-Fi 802.11ac, LAN 1000 Mbps si Bluetooth 4.2 de mare viteza, noul conector USB 3.1 Type C pentru un transfer rapid de date si un acumulator Li-Polymer de 3 celule pentru o autonomie buna.

Noul laptop ASUS N580VD-DM158 este echipat cu noul procesor Intel Core i7-7700HQ (cu patru nuclee la frecventa normala de 2,8 GHz) si placa video nVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (cu o memorie GDDR5 de 4 GB), care promite performanta necesara in utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 8 GB (cu memoria RAM de maxim 16 GB) si un hard disk SATA de 1 TB + SSD M.2 SATA de 128 GB, pentru rularea rapida a sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing, etc., respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor audio/video preferate.

ASUS N580VD-DM158

Intel Core i7-7700HQ

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop ASUS N580VD-DM291 poate fi utilizat fara probleme in orice tip de utilizare zilnica si multimedia (office, web browsing, multitasking si altele), de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie nu numai de un acces rapid la internet, ci si de un minim de performanta grafica. Asadar, noul model laptop ASUS VivoBook Pro 15 reprezinta, dupa parerea noastra, platforma perfecta pentru cei/cele ce sunt in cautarea unui sistem portabil si foarte puternic, dar care sa fie utilizat in orice tip de activitate, la un pret destul de ok pentru raportul sau excelent dintre portabilitate si performanta.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT