ASUS N751JK-T7085P – laptop cu ecran Full HD de 17,3 inch si o performanta ridicata!

Dedicat in special pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, laptopul ASUS N751JK-T7085P este ideal atat pentru productivitate cat si pentru divertisment, gratie specificatiilor sale hardware performante si foarte bine echilibrate. Acesta vine cu un design elegant, ecran Full HD de 17,3 inch, sunet excelent, componente hardware de top, sistemul de operare Windows 8.1 si mai multe caracteristici multimedia de inalta calitate, toate acestea la un pret decent.

Laptopul elegant si performant de la ASUS dispune de un display de tip LED, cu o diagonala mare de 17,3 inch si rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, care poate afisa imagini clare si de inalta definitie pentru o experienta vizuala excelenta, oriunde si oricand. In plus, sistemul audio Bang & Olufsen ICEpower este alcatuit dintr-un subwoofer extern inclus si doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologiile Maxx Audio si SonicMaster Premium, pentru un sunet foarte bun si destul de puternic.

PROMOȚIE ASUS N751JK-T7085P – laptop cu ecran Full HD de 17,3 inch – verifică preț

Specificatiile sale hardware includ, in principal, procesorul puternic Intel Core i7-4710HQ, din a 4-a generatie de procesoare Haswell, ceea ce ofera o putere mare de calcul pentru rezolvarea fara niciun fel de problema a tuturor sarcinilor de zi cu zi, atat de acasa cat si de la birou. Procesorul de la Intel integreaza patru nuclee ce ruleaza la o frecventa de 2,5 GHz, dar care prin tehnologia Intel Turbo Boost poate ajunge la o frecventa maxim de pana la 3,5 GHz, precum si un procesor grafic Intel HD Graphics 4600.ASUS N751JK-T7085P

Memoria RAM este de tip DDR3 si include o capacitate standard de 8 GB la frecventa normala de 1600 MHz, indeajunsa pentru multi-tasking, navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel decent, avand insa posibilitatea de a o extinde la o memorie maxima de RAM de 16 GB. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica HDD, cu o viteza mare de rotatie de 7200 rpm, asigura salvarea tuturor datelor importante, gratie capacitatii generoase de stocare de maxim 1 TB.

Pe partea de grafica, laptopul ASUS N751JK-T7085P beneficieaza de placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 850M, cu o memorie de 4 GB, care ofera o performanta grafica foarte buna in orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la gaming si chiar editare grafica. Cu toate acestea, laptopul marca ASUS mai include o camera WEB HD, o unitate optica DVD-RW, sistemul de operare Windows 8.1, precum si o baterie Li-Ion de 6 celule pentru o utilizare indelungata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT