ASUS P2520LA-XO0763T – laptop ultra-fiabil cu Windows 10 si performanta buna!

Destinat in special IMM-urilor (Interprinderi Mici si Mijlocii) si nu numai, laptopul ASUS P2520LA-XO0763T este recomandat tuturor celor care vor un dispozitiv fiabil si performant pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, gratie specificatiilor sale foarte bine echilibrate. Acesta este disponibil deja pe eMAG.ro la un pret decent, remarcandu-se printr-un design elegant si ergonomic, ecran HD LED de 15,6 inch, componente hardware performante si noul sistem de operare Windows 10.

Laptopul ultra-fiabil si destul de performant de la ASUS impresioneaza printr-un design ergonomic si foarte rezistent, cu un aspect profesionist si texturi fine de aluminiu, pentru a il putea utiliza in siguranta oriunde doriti dumneavoastra. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa fiabila si eleganta de culoare neagra, fabricata din plastic si aluminiu, o tastatura de tip chiclet dintr-o singura bucata si de un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere.

PROMOȚIE Laptop ASUS P2520LA-XO0763T, Intel i5-5200U 2.20 GHz – verifică preț

Display-ul High Definition de tip LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch la rezolutie decenta HD de maxim 1366 x 768 pixeli, afisand asadar imagini clare si de inalta calitate pentru o experienta vizuala foarte buna, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de buna si culoari vii chiar si la exterior. Caracteristicile sale multimedia includ doua difuzoare stereo ce permit redarea unui sunet destul de bun, o camera WEB VGA, un cititor de carduri SD si o unitate optica DVD-RW.ASUS P2520LA-XO0763T

Echipat cu noul procesor Intel Core i5-5200U, lansat pentru prima data undeva pe la inceputul anului trecut, laptopul ASUS P2520LA-XO0763T asigura o putere mare de calcul pentru rezolvarea fara probleme a tuturor sarcinilor de zi cu zi. Noul procesor de la Intel, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, integreaza doua nuclee care ruleaza la o frecventa normala de 2,2 GHz, ajungand prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 2,7 GHz, dar si de placa grafica Intel HD Graphics 5500.

Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate standard de 4 GB la frecventa de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi, precum web browsing, multimedia si chiar jocuri online, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB pentru o performanta mult mai buna in orice tip de utilizare. Unitatea clasica HDD, cu o viteza mare de rotatie de 7200 rpm, include o capacitate destul de buna de stocare de 500 GB pentru salvarea datelor dumneavoastra.

Comentarii

Leave a reply

Review IT