ASUS RP-AC68U – extender wireless dual-band cu tehnologie ExpressWay si port USB 3.0!

ASUS RP-AC68U este un nou model elegant si performant de extender wireless de la compania taiwaneza de IT ASUS, perfect pentru cei care vor sa isi extinda aria de aceperire a semnalului Wi-Fi sau sa isi accereleze reteaua wireless la viteze foarte mari pe banda de 5 GHz, datorita dotarilor sale de cea mai buna calitate. Acesta a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de bun, remarcandu-se in principal printr-un design modern, standard IEEE 802.11ac, o viteza ridicata de transfer de pana la 1900 Mbps si nu in ultimul rand doua benzi de 2,4 GHz si 5 GHz (dual-band).

Beneficiind de mai multe moduri de functionare, dispozitivul de extindere a ariei de acoperire wireless este echipat cu cea mai recenta tehnologie 802.11ac pentru oferirea unor viteze foarte ridicate de transfer, si anume de pana la 1900 Mbps. In plus, cele patru antene interne si foarte puternice de tip MIMO permit imbunatatirea semnificativa a vitezei si acoperirea mult mai extinsa a retelei wireless, eliminand totodata zonele “moarte” din punct de vedere al acoperirii de semnal wireless.

PROMOȚIE Range extender Wireless ASUS RP-AC68U, Dual-Band – verifică preț

Tehnologia speciala ASUS ExpressWay se bazeaza pe capabilitatile dual-band ale extenderului wireless de la ASUS pentru a crea o conexiune foarte eficienta cu un nivel imbunatatit de performanta si totodata de fiabilitate. In timp ce, in cazul in care routerul sau cel putin unul dintre dispozitivele dumneavoastra este compatibil cu banda de 5 GHz, atunci tehnologia de la ASUS poate dedica o banda conexiunii routerului iar cealalta banda conexiunii dispozitivului respectiv.ASUS RP-AC68U

In modul de functionare normal, modelul ASUS RP-AC68U utilizeaza simultan cele doua benzi de 2,4 GHz si 5 GHz pentru a va putea bucura de o conectare rapida si de mare viteza la routerul si dispozitivele dumneavoastra. In ceea ce priveste modul punct de acces (Acces Point), extenderul wireless de la ASUS asigura accelerarea retelei dumneavoastre wireless la viteze extrem de ridicate pe banda de 5 GHz, si anume de pana la 1300 Mbps, chiar si pentru routerele normale cu banda de 2,4 GHz.

Dispozitivul de extindere a ariei de acoperire a semnalului Wi-Fi mai beneficieaza si de modul punte media (Media Bridge) pentru a adauga o conexiune Wi-Fi oricarui dispozitiv dotat cu o conexiune Ethernet, permitandu-va asadar sa va bucurati de o viteza superioara a retelelor pe fir pentru fiecare dispozitiv in parte. Cu toate acestea, conectati solutiile dumneavoastra de stocare pe USB pentru a transforma extenderul wireless intr-un adevarat server de cloud personal, datorita portului USB 3.0 si a aplicatiei AiCloud pentru iOS si Android.

Comentarii

Leave a reply

Review IT