ASUS S15 S510UQ-BQ202 – ultrabook Full HD de 15,6 inch, cu design premium si performante multimedia!

 Preţ ASUS S15 S510UQ-BQ202

Astazi va prezentam un al laptop multimedia de la producatorul ASUS, si anume vorbim despre modelul ASUS S15 S510UQ-BQ202, un nou ultrabook de dimensiuni normale, cu un design premium din aluminiu si o configuratie hardware de generatie actuala, pe care il recomandam utilizatorilor multimedia din ziua de azi. Acesta se regaseste deja si in oferta magazinelor online de IT&C din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru specificatiile hardware foarte bine echilibrate ale acestuia, precum si pentru un buget mediu spre ridicat al utilizatorilor interesati de noul ultrabook multimedia ASUS de 15,6 inch.

 Review ASUS S15 S510UQ-BQ202

Design-ul foarte portabil si super elegant al noului ultrabook VivoBook de la ASUS, cu un finisaj premium din aluminiu, se va remarca cu siguranta  oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, in timp ce acesta beneficiaza de o carcasa subtire si usoara de culoare auriu metalic, o tastatura ergonomica si iluminata tip chiclet si de un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul model de ultrabook ASUS cantareste doar1,7 kilograme si are o grosime ce nu depaseste 1,8 centimetri, acesta fiind platforma perfecta pentru utilizarea portabil din calatorii, de la birou sau din deplasari si nu numai.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza imagini foarte clare si culori naturale, la un unghi larg de vizionare, in timp ce panoul ecranului de 15,6 inch a fost proiectat pe un cadru tipic de laptop de 14 inch (cu ajutorul cadrului NanoEdge de 7,8 mm). Noul ultrabook multimedia VivoBook de la ASUS are o camera WEB decenta, un sistem audio HD (cu tehnologia SonicMaster) pentru un sunet ok, o retea WiFi 802.11ac si Bluetooth 4.2 de mare viteza si un acumulator Li-Polymer de 3 celule pentru o autonomie buna de functionare fara cablu de alimentare.

Noul ultrabook ASUS S15 S510UQ-BQ202 este echipat cu procesorul Intel Core i7-7500U (cu doua nuclee la frecventa maxima de 3,5 GHz) si placa video dedicata nVIDIA GeForce 940MX (cu o memorie de 2 GB), care promite performanta necesara in aproape orice tip de utilizare zilnica si multimedia. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR4 de 4 GB (cu o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB) si un hard disk SATA de 1 TB, pentru rularea normala a sistemului de operare si a programelor de office, web browsing, media si altele,  respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor video/audio.

ASUS VivoBook S15 S510UQ-BQ202

Intel® Core™ i7-7500U 2.70 GHz

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul ultrabook ASUS S15 S510UQ-BQ202 ne-a surprins placut cu finisajul sau premium din aluminiu si design-ul sau foarte portabil pentru un asemenea model (cu ecran de 15,6 inch si placa video dedicata), in timp ce pe partea de hardware se comporta excelent in activitatile zilnice de acasa ori de la birou. Asadar, suntem de parere ca noul ultrabook multimedia VivoBook de la ASUS reprezinta o platforma puternica si foarte portabila pentru utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou, cu ajutorul ecranului Full HD de dimensiuni normale si a componentelor hardware de ultima generatie.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT