ASUS T102HA-GR046T – laptop 2-in-1 ultraportabil de 10,1 inch, cu sistem de operare Windows 10!

 Preţ ASUS T102HA-GR046T

Ideal pentru productivitate si diverstiment, aducem astazi la review modelul 2-in-1 ultra-portabil ASUS T102HA-GR046T cu diagonala de 10,1 si sistem de operare Windows 10, un nou laptop convertibil care reprezinta de fapt o combinatie inteligenta a doua dispozitive intr-unul singur. Acesta este disponibil la un pret foarte ok de achizitionare pentru portabilitatea sa ridicata si configuratia sa hardware decenta, in timp ce pe acesta il recomandam celor care nu se pot decide intre un laptop/tableta, precum si celor care sunt in cautarea unui singur dispozitiv pentru toate activitatile zilnice.

 Review ASUS T102HA-GR046T

Pe partea de aspect, design-ul ultra-portabil si foarte elegant al noului laptop 2-in-1 Transformer Mini de la ASUS se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa subtire si foarte usoara de culoare gri, o tastatura ergonomica si confortabila tip chiclet, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta cantareste numai 800 de grame si are o grosime ce nu depaseste 1,4 centimetri, in timp ce design-ul unic al laptopului convertibil de la ASUS va ofera patru moduri exclusive de utilizare (laptop, stand, tableta si cort).

Diagonala de dimensiuni mici a ecranului LED Backlight (cu suport Touchscreen) masoara 10,1 inch (25,6 cm), iar rezolutia WXGA (1280 x 800 pixeli) afiseaza o imagine clara si de inalta definitie, la un unghi ok de vizionare, in timp ce suprafata lucioasa (Glare) reproduce culori vii si naturale la interior. Noul laptop convertibil de la ASUS are o camera WEB pentru convorbirile online, un sistem audio HD pentru un sunet ok, placa de retea WiFi 802.11ac de mare viteza, noul sistem de operare Windows 10 pentru o utilizare intuitiva si un acumulator Li-Polymer de 2 celule pentru o autonomie mare de utilizare.

Noul laptop 2-in-1 ASUS T102HA-GR046T este echipat cu procesorul Intel Atom x5-Z8350, din generatia de procesoare Cherry Trail, care promite performanta necesara pentru activitatile zilnice de acasa/birou, prin intermediul celor patru la frecventa maxima de 1,92 GHz si a procesorului grafic integrat Intel HD 400. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM tip DDR3 de 2 GB si o unitate NAND Flash tip eMMC de 64 GB, pentru rularea noului sistemul de operare Windows 10 si a programelor de office, web browsing si altele, respectiv pentru salvarea datelor dumneavoastra importante.

ASUS T102HA-GR046T

10.1" Touchscreen, 2GB, 64GB eMMC

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop 2-in-1 ASUS T102HA-GR046T reprezinta, dupa parerea noastra, o platforma ideala pentru lucrul zilnic de la birou sau din deplasari, respectiv pentru utilizarea normala de acasa si de oriunde aveti nevoie de un acces rapid la internet, cu ajutorul design-ului ultra-portabil tip convertibil, a ecranului HD de dimensiuni reduse, a configuratiei hardware decente de generatie noua si a noului sistem de operare Windows 10 de la Microsoft.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT