ASUS TP501UB-DN021T – laptop 2 in 1 cu ecran tactil de 15,6 inch si performanta ridicata!

Elegant, performant si de ultima generatie, laptopul 2 in 1 ASUS TP501UB-DN021T este ideal atat pentru productivitate cat si pentru divertisment, remarcandu-se prin specificatiile sale hardware foarte bine echilibrate. Acesta vine in principal cu un design convertibil si foarte elegant, ecran tactil Full HD de 15,6 inch, sunet excelent, componente hardware performante, noul sistem de operare Windows 10, precum si noul conector reversibil USB 3.1 Tip-C, toate acestea la un pret destul de bun.

Designul convertibil si modern al acestuia impresioneaza printr-un aspect elegant si ultra-subtire, cu un profil de doar 2,25 centimetri, care va iesi mai mult ca sigur in evidenta oriunde il veti lua cu dumneavoastra, fiind astfel incredibil de irezistibil in multime. La exterior laptopul beneficieaza de o carcasa atragatoare de culoare gri, o tastatura confortabila si de dimensiuni normale, precum si de un touchpad inteligent si extrem de sensibil pentru o viteza de raspuns ridicata.

PROMOȚIE ASUS TP501UB-DN021T i7-6500U 2.50GHz, Full HD – verifică preț

Display-ul tactil (Touchscreen) de tip LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutia foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala excelenta. In plus, laptopul 2 in 1 de la ASUS mai beneficieaza si de o balama inteligenta, care permite rotirea ecranul FHD de 15,6 inch la un unghi de pana la 360 de grade, ceea ce va permite sa va bucurati de mai multe moduri unice de utilizare a acestuia.ASUS TP501UB-DN021T

Dotat cu noul procesor puternic Intel Core i7-6500U, laptopul ASUS TP501UB-DN021T beneficieaza de o putere ridicata de calcul pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, datorita celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de maxim 3,1 GHz, precum si de procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 520. Pe partea de grafica, acesta include placa video dedicata nVIDIA GeForce 940M, cu o memorie de 2 GB si tehnologia speciala NVIDIA Optimus, pentru o performanta grafica foarte buna in orice tip de utilizare.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate standard de memorie de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru multi-tasking, web browsing, multimedia si chiar gaming la un nivel decent, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 8 GB. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, asigura salvarea tuturor datelor dumneavoastra, gratie capacitatii mari de stocare de aproximativ 1 TB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT