Asus UX303LA-C4306P – Ultrabook pentru cei puternici

Subtire, rafinat, elegant si performante duse la extrem pentru UltraBook-ul Asus UX303LA-C4306P, un model deosebit din toate punctele de vedere, un model 2015 care pare sa aiba ceva in plus fata de ultrabook-urile de la Apple, pur si simplu pe mine m-a cucerit mai mult decat au facut-o cei de la Apple cu modelele lor.

Asus UX303LA-C4306P arata extrem de bine, Smoky Brown este culoarea aleasa, insa ce este important la acest model este faptul ca avem dimensiuni inimaginabile si cu toate astea au reusit sa puna performante pe cat se poate de puternice, sincer nu stiu cum au facut acest lucru insa rezultatul este satisfacator pentru orice utilizator de ultrabook.

   Vezi AICI preţul pentru Ultrabookul Asus UX303LA-C4306P   

Tot articolul o sa spunem ca este foarte subtire si in ciuda acestui fapt au reusit sa faca o autonomie de lucru de 7 ore, daca era o masina de spalat puteam sa spune ca vine cu o eficienta energetica A+++++, insa dat fiind faptul ca este un ultrabook atunci o sa spunem doar ca e dat naiba din toate punctele de vedere.

Asus-UX303LA-C4306P

Daca doresti sa fi proprietarul Ultrabook-ului Asus UX303LA-C4306P, noi iti vom prezenta o serie de motive pentru care merita sa ti-l achizitionezi:

– procesor performant, discutam aici despre Intel® CoreTM i7 5500U cu o tehnologie a procesorului de 14 nm si cu frecventa de 2400 MHz, insa atunci cand este nevoie poate creste fara nici un fel de problema la 3000 MHz datorita tehnologiei TurboBost. Este clar ca vorbim despre un procesor nou care vine construit pe arhitectura Broadwell cu un cache de 4 MB, sum spuneam si mai sus, performante duse la extrem.

– Design rafinat, culori elegante, subtire si atat de placut incat ai putea crede ca este o prjitura, Asus UX303LA-C4306P a fost dus la un nivel atat de sus al design-ului incat pot spune ca i-au lasat in urma pe cei de la Apple, culoarea Maro Fumuriu si finisajul metalic ma face sa ii dau nota 10 cu felicitari pentru acest design.

– display-ul nici nu putea sa fie ceva in plus, l-au upgradat si l-au facut cu touch screen si cu o rezolutie FULL HD, iar pe langa asta avem tehnologia Glare si Multi-touch Screen, un ecran extrem de luminos si cu un contrast foarte bun, diagonala lui fiind de 13.3 inch.

– memorie cat curpinde, discutam aici despre 12 GB DDR3 1600 MHz, ce poate sa fie mai minunat atunci cand ai un laptop cu o asemenea memorie, navigarea se face la un alt nivel, apicatiile deschizandu-se instantaneu.

– SSD cu o capacitate de 256 GB, in sfarsit au renuntat la varianta clasica a Hard disk-ului si iau pus SSD, nici nu mai trebuie sa va spunem care sunt diferentele pentru ca nici nu exista termen de comparatie intre un HDD nomral si un SSD.

– vine direct instalat cu Microsoft Windows 8.1 pe 64 biti si noi nu va recomandam sa-l schimbati cu WIN 7 pentru ca aveti display-ul touch screen, as putea spune ca Windows 8.1 este special conceput pentru acest tip de display.

Asus UX303LA-C4306P sparge toate topurile cu acest model, pretul este unul pe masura performantelor, insa merita.

Comentarii

Leave a reply

Review IT