ASUS UX430UQ-GV147T – ultrabook Full HD cu design ultra-portabil si performanta multimedia!

 Preţ ASUS UX430UQ-GV147T

Astazi va prezentam un alt model de laptop ZenBook a producatorului ASUS, mai exact discutam despre modelul ASUS UX430UQ-GV147T, un nou ultrabook Full HD cu un raport excelent dintre portabilitate si performanta, pe care il recomandam cu placere in activitatile zilnice si multimedia de acasa/birou. Noul ultrabook ASUS se regaseste in oferta marilor retaileri online de IT&C din Romania la un pret potrivit de achizitionare pentru specificatiile hardware bine echilibrate de generatie actuala, in timp ce magazinele online cunoscute va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa a producatorului.

 Review ASUS UX430UQ-GV147T

Noul ultrabook ZenBook din seria UX a celor de la ASUS ofera un design ultra-portabil si super elegant, cu o carcasa subtire si usoara de culoare albastra, o tastatura iluminata si confortabila tip chiclet, dar si de un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere, care se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra. Noul ultrabook ASUS cantareste aproximativ 1,3 kilograme si are o grosime ce nu depaseste 1,6 centimetri, acesta fiind platforma perfecta la utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de acces la internet, la orice ora din zi.

Diagonala de dimensiuni reduse a ecranului LED Backlight masoara 14 inch (35,5 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza imagini foarte clare si si culori destul de naturale, la unghiuri largi de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) reduce reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile luminoase. Noul ultrabook ZenBook de la ASUS are o camera WEB HD de 720p pentru convorbirile video, un sistem audio ICEpower (cu certificare Harman/Kardon) pentru un sunet precis si foarte clar, o retea Wi-Fi 802.11ac si Bluetooth v4.1 de mare viteza, precum si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie decenta.

Noul ultrabook ASUS UX430UQ-GV147T este echipat cu procesorul Intel Core i7-7500U (cu doua nuclee la frecventa normala de 2,7 GHz) si placa video dedicata nVIDIA GeForce 940MX (cu o memorie de 2 GB), care promite performanta necesara in utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 16 GB si o unitate SSD de 256 GB, pentru rularea rapida a noului sistem de operare preinstalat Windows 10 si a programelor/aplicatiilor de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru salvarea documentele dumneavoastra necesare/importante in foarte mare siguranta.

ASUS X541UV-XX743

15.6", 4GB, 500GB

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul ultrabook ASUS UX430UQ-GV147T este, dupa parerea noastra, o platforma ultra-portabila si foarte puternica pentru activitatile zilnice si multimedia de acasa/birou si de oriunde aveti nevoie nu numai de un acces rapid la internet, ci si de un minim de performanta grafica. Asadar, noul ultrabook ZenBook de la ASUS reprezinta alegerea perfecta pentru cei/cele ce isi doresc un sistem foarte bine echilibrat si de generatie actuala, care sa poata fie utilizat fara probleme in utilizarea de zi cu zi, de la office, web browsing si multitasking pana la multimedia si chiar gaming sau editare grafica.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT