ASUS UX550VD-BN046T – laptop Full HD cu design foarte portabil si performanta multimedia!

 Preţ ASUS UX550VD-BN046T

Ideal pentru productivitate sau divertisment, astazi va prezentam un model de laptop ZenBook din gama Pro a producatorului ASUS, mai exact discutam despre modelul ASUS UX550VD-BN046T, un nou laptop Full HD cu procesor Kaby Lake de la Intel si placa video GeForce de la Nvidia, dedicat pentru orice tip de utilizare zilnica si multimedia. Acesta se regaseste in oferta marilor retaileri online de IT&C din Romania la un pret potrivit pentru raportul sau excelent dintre portabilitate si performanta, in timp ce magazinele online disponibile va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa a producatorului.

 Review ASUS UX550VD-BN046T

Noul model de laptop ASUS ZenBook Pro va ofera un design ultra-portabil si foarte elegant, cu o carcasa subtire si usoara de culoare neagra, o tastatura iluminata si confortabila la utilizare tip chiclet, un senzor de amprenta digitala si un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere, care se va remarca oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra. In plus, noul laptop ASUS cantareste aproximativ 1,8 kilograme si are o grosime de doar 1,5 – 1,9 centimetri, acesta fiind asadar platforma perfecta pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de acesta.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 centimetri), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza  o imagine foarte clara si culori destul de bune, la unghiuri largi de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile luminoase. Noul model de laptop ZenBook de la ASUS are o camera WEB decenta, un sistem audio Harman Kardom pentru un sunet foarte ok, o retea WiFi 802.11ac si Bluetooth 4.1 de mare viteza, noul sistem de operare Windows 10 de la Microsoft si un acumulator Li-Ion de 8 celule pentru o autonomie decenta de utilizare zilnica.

Noul laptop ASUS UX550VD-BN046T este echipat cu procesorul Intel Core i7-7700HQ (cu patru nuclee la frecventa normala de 2,8 GHz) si placa video nVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (cu o memorie de 4 GB), care promite performanta necesara in orice utilizare, de la multitasking si multimedia pana la gaming si chiar editare grafica. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 8 GB si o unitate SSD de 256 GB, pentru rularea rapida a sistemului de operare Windows 10 si a programelor de office, web browsing, media si multe altele, respectiv pentru salvarea datelor/documentelor persoanale/importante in foarte mare siguranta.

ASUS UX550VD-BN046T

Intel Core i7-7700HQ

 Părerea noastră despre produs

Fie pentru utilizarea zilnica ori multimedia, noul laptop ASUS UX550VD-BN046T reprezinta, dupa parerea noastra, alegerea perfecta pentru cei/cele ce isi doresc un sistem foarte portabil si puternic in orice tip de activitate, de la office si web browsing pana la multimedia si gaming, oriunde si oricand. Asadar, noul laptop ASUS ZenBook Pro poate rula toate programele/aplicatiile necesare, reda orice continut media online, incarca rapid paginile web/retelele de socializare, rula aproape toate titlurile de jocuri video de pe piata si poate fi utilizat simplu si rapid cu ajutorul sistemului de operare Windows 10 de la Microsoft.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT