Asus X205TA-BING-FD007BS – laptop office cu pret accesibil!

Asus X205TA-BING-FD007BS aduce un plus de eleganta si performante cat pentru un laptop office, un model pe care il remarcam in aceasta perioada la un pret extrem de accesibil, in momentul scrierii articolului, pretul este de 1299 lei, insa cu siguranta pretul o sa scada si mai mult de atat in perioada de iarna.

Intotdeauna am apreciat fiabilitatea laptopurilor de la ASUS, iar pe langa aceasta fiabilitate putem sa remarcam si design-ul absolut superb, un laptop de culoare alba care vine cu o rama a display-ului neagra, o nota de rafinament si un touch pad care functioneaza la cele mai mici atingeri.

verifica-pret

Avand in vedere ca se apropie black friday 2015, eu zic ca acest laptop o sa aiba o super reducere, asa ca nu trebuie sa ne grabim, asteptam black friday si cu siguranta vom avea un pret pe cat se poate de bun, mai mult de atat, o sa avem foarte multe oferte pe care le putem alege de black friday 2015.

Asus X205TA-BING-FD007BS

Asus X205TA-BING-FD007BS nu este un laptop gaming care sa ofere o configuratie puternica, insa la acesti bani nici nu avem aceste pretentii, este doar un laptop office ce vine cu o configuratie acceptabila, foarte bun pentru navigat pe internet, pentru filme, pentru muzica si pentru viata de zi cu zi.

Acesta aduce un procesor Intel Atom Quad-Core Z3735F cu 4 nuclee ce are o frecventa de 1330 MHz, insa atunci cand este nevoie, aceasta frecventa poate urca fara probleme la 1830 MHz, un procesor care mai aduce siguranta unei procesari rapide datorita celor 4 nuclee pe care le are.

ATENTIE: Display-ul este unul de 11.6 inch, un laptop mai mult decat portabil, il putem transporta oriunde datorita dimensiunilor reduse, un display ce aduce rezolutia HD si o claritate foarte buna a imaignii.

Memoria RAM este de 2 GB DDR3, iar capacitatea de stocare este de 64 GB, aceste performante vin pe un mini laptop, asa ca nu putem sa face diferente intre un laptop normal de 15.6 inch si acesta, diferentele sunt totale, insa acesta este mult mai portabil si vine cu un consum mult mai redus fata de unul normal.

Are o greutate de 1 kg, vine cu WiFi integrat, mai mult de atat vine si cu Bluetooth v4.0, un mini laptop extrem de bun pentru cei care se deplaseaza cu el si nu il folosesc pe post de desktop.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT