Asus X451MAV-VX285B – laptop cu Microsoft Windows 8.1 instalat

Cand ai un buget relativ mic nu trebuie sa te gandesti la un lapop, atunci crezi ca, calculatorul este alegerea perfecta, insa trebuie sa stii ca exista laptopuri cu configuratii destul de bune care vin la un pret extrem de mic, dovada o face modelul Asus X451MAV-VX285B care vine in aceasta perioada la oferta, o oferta care nu trebuie ratata de cei care doresc sa-si achizitioneze un laptop.

Asus X451MAV-VX285B se face remarcat prin fiabilitatea lui dar si prin echilibrul dintre calitate si pret, un produs extrem de bun pentru cei care inca au calculator pe birou, de asemenea este un produs exceptional pentru elevi si studenti, pentru cei care au nevoie de internet si pentru cei care pur si simplu vor o schimbare in ceea ce priveste tehnologia din locuinta lor.

Printr-un articol ceva mai vechi, avem dovada ca cei de la Asus produc cele mai fiabile laptopuri, depasind concurenti ca HP si DELL.

   Vezi AICI preţul pentru Laptopul Asus X451MAV-VX285B   

Asus X451MAV-VX285B vine echipat cu un procesor Intel® Celeron® Quad-Core™ N2930 ce are o frecventa de 1.83GHz insa care poate creste cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost la 2160 MHz, un procesor care are un cache de 2 MB si un numar de 4 nuclee, foarte bun pentru gama office, pentru a naviga pe internet si pentru a vedea filmele preferate direct pe laptop sau pe televizor cu ajutorul mufei HDMi.

Laptop-Asus-X451MAV-VX285B

Display-ul nu aduce prea multe fata de celelalte laptopuri, stim doar ca are o diagonala de 14 inch si ca vine cu tehnologia Anti-Glare, rezolutia lui este HD si vine cu un contrast bun si o luminozitate crescuta. Tipul display-ului este LCD LED si se face remarcat prin unghiul foarte bun de vizualizare.

Dupa cum stiti, viteza unui laptop nu este data numai de catre procesor, memoria RAM este foarte importanta asa ca putem spune ca Asus X451MAV-VX285B vine cu un plus extrem de mare pentru ca avem o capacitate de 4 GB DDR3 cu frecventa de 1333 MHz.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, un spatiu suficient pentru a stoca extrem de multe informatii, aceasta capacitate de 500 GB a cam devenit un standard pentru laptopurile ce nu depasesc suma de 1800 RON.

Important mai este faptul ca vine direct instalat cu Microsoft Windows 8.1 – cu Bing, astfel nu mai suntem nevoiti sa stam noi sa il instalam si sa-i introducem driverele, o chestie foarte buna pentru cei care sunt la primul laptop si pentru cei care nu au experienta in instalarea programelor si a Windows-ului.

PRO: memorie mare, procesor bun, conectivitate ok, spatiu de stocare mare, prezenta portului 3.0, difuzoare cu tehnologia SonicMaster, cititor de carduri si TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere.

Contra: lipsa placii video dedicate.

Comentarii

Leave a reply

Review IT