Asus X451MAV-VX289B – un laptop ieftin cu procesor Quad-Core

Asus X451MAV-VX289B vine echipat cu un procesor Quad-Core si pare sa fie unul din cele mai ieftine laptopuri ce ofera o configuratie destul de buna pentru gama office, foarte bun pentru elevi si studenti dar si pentru cei care nu sunt foarte pretentiosi la jocuri sau alte aplicatii de editare video.

Cand alegem un laptop in primul rand ne uitam la pret si dupa la configuratie, insa de multe ori firma pe care o alegem este la fel de importanta iar in cazul acesta, Asus este una din acele firme care ofera siguranta fiabilitatii, laptopuri care nu se supra incalzesc si care au o durata de viata mult mai mare.

   Vezi AICI preţul pentru Laptopul Asus X451MAV-VX289B   

Ce-mi place foarte mult la modeul Asus X451MAV-VX289B este faptul ca vine cu o diagonala de 14 inch, o diagonala care imbina utilul cu placutul pentru ca un laptop normal vine cu o diagonala de 15.6 inch, iar un notebook are o diagonala de 10 inch, insa 14 inch este exact echilibrul perfect.

Laptop-Asus-X451MAV-VX289B1

Dupa cum spuneam si mai sus, atunci cand alegem un laptop ne intereseaza si configuratia lui, ei bine acest model vine cu numeroase functii si caracteristici pe care le vom prezenta in minutele ce urmeaza.

Procesor: aici avem un quad-core (4 nuclee) ce are o frecventa de 2160 MHz insa care dispune de tehnologia Turbo Boost care duce frecventa procesorului in 2580 MHz, mai putem adauga cache-ul de 2 mb si tehnologia procesorului de 22 nm, acesta fiind cam un standard la majoritatea procesoarelor noi.

Memorie RAM: este clar ca nu duce lipsa si vine cu 4 GB DDR3, o memorie destul de suficeinta pentru orice aplicatie office si pentru a naviga fara nici un fel de problema pe internet, insa exista si o parte mai putin buna care nu ne lasa sa-i facem nici un fel de upgrade la aceasta memorie, mai exact avem decat un singur slot de memorie.

HDD-ul: 500 GB cred ca sunt suficienti pentru toti cei care vor sa asculte muzica, sa se uite la filme, sa se joace si sa adauge orice fisiere isi doresc.

Conectivitate: portul HDMi care nu este lipsit de pe noile laptopuri de la ASUS, un singur USB 2.0 si un singur USB 3.0, aici sa zic ca s-a cam zgarcit pentru ca mai putea pune inca o mufa USB, insa nu reprezinta un minus ca exista fel si fel de adaptori care pot face dintr-o singura mufa si 10 porturi.

Ca si specificatii tehnice mai putem evidentia greutatea care este destul de scazuta, avem doar 1.92 kg, foarte putin laptopuri scad sub 2 kg.

Pentru cei care doresc sa il achizitioneze ii anuntam ca vine echipat cu sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 – cu Bing, astfel nu mai suntem nevoiti sa chemam vecinul/prietenul sa ne instaleze windows-ul. Doar il cumparam, il bagam in priza si putem sa-i dam drumul.

Laptop Asus X451MAV-VX289B cu procesor Intel® Pentium® Quad-Core™ N3530, 2.16GHz, 14″, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Bing, Black este configuratia de baza care poate fi achizitionata la un pret promotional.

Comentarii

Leave a reply

Review IT