Asus X451MAV-VX295B – laptop ieftin cu performante incredibile

Cand vad un laptop care vine sub pretul de 1000 lei atunci chiar trebuie sa spun ca producatorii se mai gandesc si la cei cu un buget mai redus, este vorba de un model de la ASUS, mai exact X451MAV-VX295B, nu am inteles niciodata de ce atatea cifre la modelul laptopului, daca te va intreba cineva vreodata ce laptop ai, atunci cu siguranta vei spune decat ASUS pentru ca nu vei tine niciodata minte codul produsului.

Asus X451MAV-VX295B este un laptop office care ofera posibilitatea sa fie achizitionat de persoane care au un buget mai redus, dar in ciuda faptului ca este un produs destul de ieftin, performantele lui sunt incredibile, pot spune ca este un laptop excelent pentru elevi, pentru studenti sau pentru cei care au inca un calculator vechi care abia mai porneste.

   Vezi AICI preţul pentru Laptopul Asus X451MAV-VX295B   

Un laptop care vine cu un design destul de fain, colturi rotunjite, negru si cu o tastatura numai buna pentru scris, are o diagonala de 14 inch, deci putem sa spunem ca e ceva mai micut fata de un laptop normal, insa nu cred ca acesta este un inconvenient atunci cand il vom achizitiona.

X451MAV-VX295B-ASUS

Cum spuneam mai sus, performantele lui Asus X451MAV-VX295B pentru acest pret sunt incredibile si incepem prin a prezenta procesorul care se face remarcat prin cele doua nuclee puse la dispozitie de producatorul Intel, avem un Celeron® Dual Core N2840 care are o frecventa de 2160 MHz, insa atunci cand este nevoie, procesorul poate urca la o frecventa de 2580 MHz, cache-ul este de 1 MB si foloseste tehnologa 22 nm.

Memoria RAM este ok, adica 2 GB sunt suficeinti pentru gama office, insa partea proasta este ca pe viitor nu putem sa-i facem nici un upgrade pentru ca avem doar un singur slot de memorie, iar partea buna este ca putem sa-i cumparam direct o memorie de 4 GB si upgrade-ul devine posibil.

Fiind un laptop ieftin te astepti sa nu aibe anumite porturi, insa trebuie precizat ca vine atat cu USB 3.0 cat si cu un port HDMi, astfel putem conecta laptopul la orice televizor si monitor compatibil cu HDMi.

In momentul achizitionarii laptopului Asus X451MAV-VX295B trebuie sa stim ca nu avem nevoie de nici o instalare a windows-ului, pur si simplu cei de la ASUS au pus pe el Microsoft Windows 8.1 – cu Bing.

Putem remarca faptul ca Asus X451MAV-VX295B vine cu web cam, cititor de carduri si este fara unitate optica. Touchpad-ul este simplificat, extrem de mare si cu un raspuns rapid si precis. Tehnologia gesturi inteligente este imbunatatita si accepta o gama larga de atingere comenzi precum: zoom, pinch in / out, derulare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT