Asus X451MAV-VX297D – laptop extrem de ieftin

Cei de la Asus se pare ca predomina piata laptopurilor si spun asta pentru ca ei detin si cel mai ieftin laptop dar si cel mai scump, insa in aceasta seara vom discuta despre modelul Asus X451MAV-VX297D, un laptop ieftin care vine cu o serie de caracteristici extrem de bune pentru cei care isi achizitioneaza pentru prima data un laptop.

Trebuie precizat inca de la inceput ca firma ASUS in Romania a crescut de la an la an, aceasta crestere este datortata fiabilitatii lor dar si pentru simplul fapt ca sunt printre singurele laptopuri care nu se incalzesc, astfel durata de viata fiind mai mare decat a competitorilor.

   Vezi AICI preţul pentru Laptopul Asus X451MAV-VX297D   

Asus X451MAV-VX297D vine cu un pret bomba, avem un discount remarcabil si putem spune ca raportul dintre calitate si pret este unul excelent, sa nu mai spunem ca pe langa calitate avem si un design extrem de placut, cu colturile rotunjite si un negru destul de placut la prima vedere.

Laptop-Asus-X451MAV-VX297D

Din primele teste putem remarca procesorul care este un Intel® Celeron® Dual Core™ din seria N2840, acesta venind cu o frecventa de 2.16 GHz dar care poate ajunge prin tehnologia Turbo Boost la o frecventa de 2580 MHz, aceasta tehnologie este facuta special pentru acele momente cand procesorul are nevoie de mai multe resurse.

Display-ul l-am testat si sunt extrem de bucuros ca vine cu tehnologia Anti-Glare, este HD si are o diagonala de 14 inch. Eram obisnuiti cu diagonale de 15.6 inch, insa cei de la Asus au mai ajustat putin din dimensiunile laptopului si i-au pus un pret bomba, un pret pe care nu il gasesti la toti producatorii de laptopuri.

Avem 2 GB RAM si un HDD de 500 GB, asta inseamna ca avem viteza destul de buna si capacitate de stocare extrem de mare, mai ales pentru cei care au pentru prima oara un laptop este mai mult decat suficient.

Putem naviga pe internet, putem vedea filme la o calitate HD, putem sa ne jucam si putem face foarte multe lucururi, este un laptop office care il recomandam elevilor si studentilor, dar si celor care au nevoie de el pentru internet.

Ca si specificatii tehnice putem remarca greutatea extrem de scazuta, practic avem un laptop de 1.92 kg, este negru si vine cu TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere.

Un minus il reprezinta lipsa Windows-ului, asadar suntem nevoiti sa facem acest lucru singuri sau cu ajutorul prietenilor, de remarcat ca il putem instala doar cu ajutorul USB-ului sau a unui optic extern. Este destul de simplu, facem un stick bootabil (se gasesc o multime de tutoriale pe net) si restul probabil ca stiti.

Comentarii

Leave a reply

Review IT