ASUS X540LJ-XX170T – laptop cu design elegant, ecran HD de 15,6 inch si performante multimedia!

Proiectat pentru productivitate si divertisment, laptopul ASUS X540LJ-XX170T reprezinta o platforma portabila si destul de puternica pentru a putea beneficia de un nivel foarte bun de performanta in aproape orice situatie, datorita unui design clasic, ecran de inalta definitie si performante multimedia. Acesta este dotat cu un design elegant, ecran HD LED de 15,6 inch, sunet excelent, componente hardware performante si foarte bine echilibrate, noul sistem de operare Windows 10 Home si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea la un pret destul de bun pentru aproape orice tip de buget.

Designul premium si ultra-subtire al noului laptop din seria X a celor de la ASUS va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, beneficiind de o carcasa eleganta si solida de culoare maro inchis, fabricata dintr-un plastic rezistent, o tastatura ergonomica si confortabila la utilizare, fabricata dintr-o singura bucata, dar si de un touchpad cu tehnologia intuitiva de control ASUS Smart Gesture. In plus, acesta are o greutate de aproximativ 1,9 kilograme si masoara 25,15 centimetri in inaltime, 38,14 centimetri pe latime si o grosime de doar 2,72 centimetri, fiind solutia ideala pentru utilizarea portabila.

ASUS X540LJ-XX170T cu procesor Intel® Core™ i5-5200U – profită acum de reducere

Display-ul sau LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch, rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, tehnologia exclusiva ASUS Splendid pentru reproducerea unei palete de culori bogate si profunde, dar si de tehnologia ASUS Eye Care pentru reducerea nivelului de lumina albastra cu 33%, oferind asadar o experienta vizuala foarte buna. Pe langa toate acestea, laptopul elegant si performant marca Lenovo mai include doua difuzoare stereo (cu tehnologie SonicMaster) pentru un sunet excelent, noul sistem de operare Windows 10 Home, precum si o baterie Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie mare de lucru.ASUS X540LJ-XX170T

Laptopul ASUS X540LJ-XX170T este echipat cu noul procesor Intel Core i5-5200U, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, ceea ce ofera o putere mare de calcul pentru rezolvarea fara probleme a tuturor sarcinilor de zi cu zi, de acasa sau de la birou, gratie celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 2,7 GHz. Pe partea de grafica, acesta este dotat cu placa video dedicata nVIDIA GeForce 920M, cu o memorie DDR3 de 2 GB si tehnologie NVIDIA Optimus, pentru o performanta grafica foarte buna in aproape orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la multimedia si gaming.

Memoria RAM de tip DDR3 include o capacitate standard de RAM de doar 4 GB (on board) la frecventa normala de 1600 GHz, mai mult decat suficienta pentru activitatile zilnice, printre care se numara web browsing, office, multimedia si jocuri online, suportand o memorie maxima de RAM de pana la 12 GB prin intermediul memoriei integrate de 4 GB si a singurului slot integrat pe laptop. Unitatea clasica de tip HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, asigura atat stocarea noului sistem de operare Windows 10, cat si salvarea fisierelor dumneavoastra preferate, avand o capacitate mare de stocare de maxim 1 TB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT