ASUS X540SA-XX018D – laptop accesibil cu ecran HD de 15,6 inch si performanta buna!

Proiectat in special pentru productivitate si divertisment, laptopul accesibil ASUS X540SA-XX018D beneficieaza de un raport performanta-pret excelent, numai bun pentru utilizarea normala de zi cu zi, care vine cu un design portabil si elegant, display HD LED de 15,6 inch, specificatii hardware decente si mai multe caracteristici utile si de buna calitate.

Designul elegant si ultra-subtire al laptopului este solutia ideala pentru utilizarea portabila de acasa sau la birou, avand o carcasa neagra din plastic cu un finisaj premium, o tastatura confortabila de tip chiclet cu o cursa a tastelor de numai 1,8 milimetri si tastatura numerica, dar si un touchpad de mare precizie cu tehnologie intuitiva ASUS Smart Gesture pentru suportul de gesturi multi-atingere. In plus, acesta are dimensiunile 251,5 x 381,4 x 27,2 milimetri si o greutate de doar 1,9 kilograme.

PROMOȚIE Laptop ASUS X540SA-XX018D – verifică preț

Laptopul accesibil de la ASUS dispune de un display de tip LCD LED cu diagonala normala de 15,6 inch si o rezolutie decenta de maxim 1366 x 768 pixeli (HD), afisand asadar imagini clare si de inalta definitie la unghiuri destul de largi de vizibilitate, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de bune chiar si la exterior. Cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologie SonicMaster, permit redarea unui sunet puternic si foarte bun, completand astfel intreaga experienta de utilizare.ASUS X540SA-XX018D

Echipat cu noul procesor Intel Pentium N3700, lansat pentru prima data undeva pe la inceputul anului trecut, laptopul ASUS X540SA-XX018D asigura o performanta foarte buna pentru rezolvarea tuturor sarcinilor de zi cu zi, gratie celor nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 2,4 GHz (cu ajutorul tehnologiei Intel Turbo Boost), 2 MB Cache, tehnologiilor cunoscute de la Intel si a placii grafice integrate Intel HD Graphics.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru utilizarea zilnica de acasa sau la birou, precum navigarea pe internet, multimedia si chiar jocuri online, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 8 GB. In ceea ce priveste stocarea, laptopul de la ASUS include o unitate HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, pentru salvarea tuturor datelor dumneavoastra, datorita unei capacitati de stocare de 500 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT