ASUS X541UA-DM1226 – laptop Full HD de 15,6 inch, cu design portabil si performanta buna!

 Preţ ASUS X541UA-DM1226

ASUS X541UA-DM1226 este un nou model de laptop de dimensiuni normale, dedicat in special pentru productivitate si divertisment, care se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de IT&C din Romania la un pret decent pentru configuratia sa hardware de generatie noua. Acesta vine cu un design elegant de culoare negru/maro, un display FullHD TN de 15,6 inch, un sunet ok, un nou procesor Skylake de la Intel, o memorie RAM DDR4 de 4 GB, un hard disk de 1 TB, un acumulator Li-Ion de 3 celule, un sistem de operare Endless OS si cateva caracteristici multimedia utile.

 Review ASUS X541UA-DM1226

Design-ul modern si portabil al noului model de laptop VivoBook de la ASUS cu elemente finisate din plastic, se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra/maro, o tastatura ergonomica si confortabila tip chiclet si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. Noul laptop ASUS X541UA-DM1226 are dimensiunile normale de 25,1 x 38,1 x 2,7 centimetri si o greutate de aproximtiv 2 kilograme, acesta fiind o alta solutie ideala pentru utilizarea portabila de zi cu zi.

Diagonala normala a ecranului tip LED Backlight (cu tehnologia TN) masoara 15,6 inch (39,6 centimetri), iar rezolutia FullHD (1080p) afiseaza imagini foarte clare si de inalta calitate, la un unghi ok de vizionare, in timp ce finisajul sau mat (Anti-Glare) elimina reflexiile nedorite de la exterior. Noul laptop VivoBook de la ASUS are o camera WEB pentru convorbirile online, doua difuzoare stereo integrate (cu tehnologia SonicMaster) pentru un sunet ok, o unitate optica DVD-RW, un slot de carduri SD si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie buna de functionare fara cablu.

Noul laptop ASUS X541UA-DM1226 este echipat cu procesorul Intel Core i7-6500U, din a 6-a generatie Skylake de la Intel, pentru a obtine performanta necesara in activitatile zilnice si multimedia, gratie celor doua nuclee la frecventa maxima de 3,1 GHz si a procesorului grafic integrat Intel HD 520. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR4 de 4 GB (cu o memorie RAM de maxim 8 GB) si un HDD de 1 TB, pentru rularea sistemului de operare Endless OS si a programelor de office, web browsing si altele, respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor video/audio.

ASUS X541UA-DM1226

Intel® Core™ i7-6500U

 Părerea noastră despre produs

Noul laptop ASUS X541UA-DM1226 reprezinta, dupa parerea noastra, o platforma portabila si destul de puternica pentru lucrul zilnic de la birou sau utilizarea normala de acasa, precum si oriunde aveti nevoie in permanenta de un acces ok la internet. In plus, noul laptop VivoBook de la ASUS reprezinta, totodata, o alegere ideala pentru cei care sunt in cautarea unui nou model de laptop pentru activitatile zilnice (office, web browsing, multimedia si altele), prin intermediul caracteristicilor sale principale de generatie noua.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT