ASUS X541UA-DM1577 – laptop Full HD de 15,6 inch, cu design portabil si performanta buna!

 Preţ ASUS X541UA-DM1577

Conceput in special pentru productivitate si divertisment, astazi va prezentam modelul ASUS X541UA-DM1577, un alt model de laptop VivoBook din noua serie de notebook-uri X541UA de la ASUS, pe care il recomandam pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou si nu numai. Acesta este disponibil deja si in oferta marilor magazine online de IT&C din Romania la un pret ok de achizitionare pentru configuratia sa hardware de generatie noua, precum si pentru cei care dispun de un buget mediu si isi doresc un nou dispozitiv pentru lucrul zilnic de acasa/birou ori din deplasari.

 Review ASUS X541UA-DM1577

Design-ul portabil si foarte elegant al noului model de laptop VivoBook de la ASUS, cu elemente finisate din plastic, se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa neagra/maro din plastic, o tastatura ergonomica si confortabila la utilizare tip chiclet si de un touchpad mare cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta are dimensiunile normale de 25,1 x 38,1 x 2,7 centimetri si o greutate ce nu depaseste doua kilograme, acesta fiind solutia ideala pentru utilizarea portabila de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie de acces la internet.

Diagonala normala a ecranului tip LED Backlight (cu tehnologia TN) masoara 15,6 inch (39,6 centimetri), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza imagini foarte clare si de inalta calitate, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul sau mat (Anti-Glare) elimina reflexiile nedorite de la exterior. Noul model de laptop VivoBook de la ASUS are o camera WEB pentru convorbirile online, un sistem audio HD (cu tehnologia SonicMaster) pentru un sunet ok, o unitate optica DVD-RW, un card reader, sistemul de operare Endless OS si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie buna de functionare fara cablu.

Noul laptop ASUS X541UA-DM1577 este echipat cu procesorul Intel Core i5-7200U, din a 7-a generatie Kaby Lake, care promite performanta necesara in utilizarea zilnica si chiar multimedia, gratie celor doua nuclee la frecventa maxima de 3,1 GHz si a procesorului grafic integrat Intel HD 620. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR4 de 4 GB (cu o memorie RAM de pana la 16 GB) si un SSD de 256 GB, care ajuta la incarcarea rapida a sistemului de operare bazat Linux/Windows si a programelor de office, web browsing si altele, respectiv pentru salvarea documentele dumneavoastra importante.

ASUS VivoBook X541UA-DM1577

Intel® Core™ i5-7200U 2.50 GHz

 Părerea noastră despre produs

Noul laptop ASUS X541UA-DM1577 reprezinta, din punctul nostru de vedere, o platforma ideala pentru activitatile zilnice de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie de acces la internet, multumita configuratiei sale hardware bine echipata si de ultima generatie. In plus, noul model de laptop VivoBook de la ASUS este, asadar, solutia ideala pentru cei care sunt in cautarea unui nou dispozitiv pentru lucrul de la birou si/sau pentru distractia de acasa, deoarece acesta este echipat cu un ecran de inalta rezolutie si componente hardware de generatie actuala.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT