ASUS X541UA-GO1376 – laptop HD de 15,6 inch, cu design portabil si performanta buna!

 Preţ ASUS X541UA-GO1376

Astazi va prezentam un alt model de laptop VivoBook a producatorului ASUS, mai exact discutam despre modelul ASUS X541UA-GO1376, un laptop HD cu procesor Kaby Lake de la Intel, memorie RAM DDR4 de mare viteza si acumulator Li-Ion de buna calitate, ideal pentru utilizarea zilnica de acasa/birou. Acesta se regaseste in oferta marilor retaileri online de IT&C din Romania la un pret decent pentru configuratia sa hardware decenta de generatie noua, respectiv pentru aproape orice tip de buget, in timp ce cam toate magazinele online va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa a producatorului.

 Review ASUS X541UA-GO1376

Noul laptop VivoBook de la ASUS va ofera un design portabil si modern, cu elemente finisate din plastic, care se va remarca oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, printr-o carcasa eleganta de culoare neagra/maro, o tastatura ergonomica si confortabila tip chiclet, dar si printr-un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul laptop ASUS are dimensiunile normale de 25,2 x 38,1 x 2,7 centimetri si o greutate de aproximativ 2 kilograme, acesta fiind asadar solutia ideala pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de acesta.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 centimetri), iar rezolutia maxima HD (1366 x 768 pixeli) afiseaza imagini clare si culori bune, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile luminoase. Noul model de laptop ASUS are o camera WEB pentru convorbirile online, un sistem audio HD (cu tehnologia SonicMaster) pentru un sunet ok, o unitate optica DVD-RW pentru a citirea/scriere CD/DVD-urilor, un cititor de carduri 3-in-1 si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie buna de functionare.

Noul laptop ASUS X541UA-GO1376 este echipat cu procesorul Intel Core i3-7100U, din a 7-a generatie de procesoare Kaby Lake, care promite o performanta decenta in utilizarea zilnica de acasa/birou, gratie celor doua nuclee la frecventa de 2,4 GHz si al procesorului grafic integrat Intel HD 620. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 4 GB (cu o memorie maxima de RAM de 8 GB) si un hard disk SATA de 500 GB, pentru rularea in conditii normale a sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing si altele, respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor audio/video preferate.

ASUS X541UA-GO1376

15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop ASUS X541UA-GO1376 reprezinta, din punctul nostru de vedere, alegerea ideala pentru lucrul zilnic de la birou sau din deplasari, respectiv pentru activitatile normale de acasa, de la cafenele si nu numai, gratie ecranului HD de dimensiuni normale si a configuratiei hardware bune de generatie noua. Asadar, noul model de laptop ASUS poate rula de asemenea programele/aplicatiile necesare, reda orice tip de continut media online si poate incarca destul de rapid paginile web/retelele de socializare, oriunde si oricand, cu ajutorul acumulatorului de buna calitate pentru o autonomie ok.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT