ASUS X541UJ-DM430 – laptop portabil FHD cu performanta multimedia si autonomie decenta!

 Preţ ASUS X541UJ-DM430

Incepem sa discutam in primul rand despre pretul si disponibilitatea produsului, asadar noul laptop ASUS X541UJ-DM430 se regaseste in oferta retailerilor online de IT&C din Romania, insa cea mai buna oferta este cea a marelui magazin online eMAG, prin intermediul serviciului lor de parteneriat. Acesta este disponibil spre achizitionare la un pret foarte ok pentru configuratia sa hardware de generatie noua, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare, in timp ce magazinul online recomandat va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa de pana la 24 luni de zile (2 ani).

 Review ASUS X541UJ-DM430

Design-ul portabil si modern al noului model de laptop ASUS, cu elemente finisate din plastic, se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra/maro, o tastatura ergonomica si confortabila la utilizare tip chiclet, dar si de un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul laptop multimedia de la ASUS are dimensiunile normale de 25,2 x 38,1 x 2,7 centimetri si o greutate ce nu depaseste 2 kilograme, fiind platforma ideala pentru utilizarea portabila de acasa/birou si de oriunde aveti nevoie de acesta.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) va ofera o imagine foarte clara si de inalta calitate, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile foarte luminoase. Noul laptop multimedia ASUS are o camera WEB pentru convorbirile online de pe retelele de socializare, un sistem audio HD (cu tehnologia SonicMaster) pentru un sunet ok, un sistem de operare Endless OS si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie decenta de functionare fara cablu de alimentare.

Noul laptop ASUS X541UJ-DM430 este echipat cu procesorul Intel Core i3-6006U (cu doua nuclee la frecventa de 2 GHz) si placa video dedicata nVIDIA GeForce 920M (cu memoria de 2 GB), care promite o performanta buna in orice tip de utilizare, de la office si web browsing pana la multimedia si gaming usor. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 4 GB (cu o memorie RAM de maxim 8 GB) si o unitate SSD de 128 GB, ceea ce asigura rularea rapida a sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing, media si altele, respectiv salvarea documentele dumneavoastra importante.

ASUS X541UJ-DM430

15.6", Full HD, 4GB, 128GB SSD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop ASUS X541UJ-DM430 reprezinta, dupa parerea noastra, o platforma ideala pentru oricine este interesat cu privire la un sistem portabil si destul de puternic pentru task-urile de zi cu zi sau multimedia, de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie de acces la internet. Astfel ca, noul model de laptop ASUS poate rula programele/aplicatiile necesare, reda orice tip de continut media online, incarca rapid paginile web si retelele de socializare, precum si a rula jocurile ce nu necesita o performanta ridicata, prin intermediul configuratiei hardware bine echipate de generatie noua.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT