ASUS X541UJ-DM432 – laptop FHD cu ecran de dimensiuni normale si performanta multimedia!

 Preţ ASUS X541UJ-DM432

Incepem sa discutam in principal despre pretul si disponibilitatea produsului, asadar noul laptop ASUS X541UJ-DM432 se regaseste in oferta celor mai cunoscute retaileri online de IT&C din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, prin intermediul serviciului lor de parteneriat. Noul model de laptop ASUS este disponibil spre achizitionare la un pret foarte ok pentru configuratia sa hardware puternica de generatie noua, respectiv pentru un buget usor ridicat ori nu foarte mare, in timp ce magazinul online va ofera ca beneficii livrarea gratuita pana la locuinta voastra si garantia inclusa de pana la 24 de luni.

 Review ASUS X541UJ-DM432

Pe partea de aspect, design-ul portabil si modern al noului model de laptop ASUS, cu elemente finisate din plastic, se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra/maro, o tastatura ergonomica si confortabila la utilizare tip chiclet, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul laptop multimedia ASUS are dimensiunile normale de 25,2 x 38,1 x 2,7 centimetri si o greutate ce nu depaseste 2 kilograme, acesta fiind ideal pentru utilizarea portabila de acasa/birou si de oriunde aveti nevoie de acces la internet.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) va ofera o imagine foarte clara si de inalta calitate, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile foarte luminoase. Noul laptop multimedia ASUS are o camera WEB pentru convorbirile online de pe retelele de socializare, un sistem audio HD (cu tehnologia SonicMaster) pentru un sunet ok, un sistem de operare Endless OS si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie decenta de functionare fara cablu de alimentare.

Noul laptop ASUS X541UJ-DM432 este echipat cu noul procesor Intel Core i5-7200U (cu doua nuclee la frecventa normala de 2,5 GHz) si placa video dedicata nVIDIA GeForce 920M (cu o memorie GDDR3 de 2 GB), care promite o performanta buna in utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 4 GB (cu o memorie RAM de maxim 8 GB) si un hard disk SATA de 1 TB, pentru a rula in conditii normale oricare sistem de operare Linux/Windows si toate programele de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru a salva toate fotografiile si fisierele audio/video preferate.

ASUS X541UJ-DM432

i5-7200U 2.50 GHz, 15.6'', Full HD, 4GB, 1TB

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop ASUS X541UJ-DM432 este, dupa parerea noastra, platforma ideala pentru cei care sunt in cautarea unui sistem portabil si destul de puternic, capabila sa se descurce fara probleme in orice tip de utilizare zilnica/multimedia de acasa/birou si de oriunde aveti nevoie de acesta. Noul model de laptop ASUS poate rula toate programele/aplicatiile necesare, reda orice tip de continut media online, incarca rapid paginile web si retelele de socializare, respectiv poate rula jocurile ce nu necesita o cerinte ridicate pe partea de grafica, prin intermediul configuratiei hardware bine echilibrate.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT