ASUS X541UV-DM1048T – laptop multimedia FullHD cu procesor i5-7200U si placa video 920MX!

 Preţ ASUS X541UV-DM1048T

ASUS X541UV-DM1048T este varianta cu Windows 10 OS a modelului de laptop din seria X de la ASUS, ideal pentru utilizarea zilnica/multimedia de acasa/birou si de oriunde aveti nevoie de acesta, care vine cu ecran Full HD de dimensiuni normale, procesor Kaby Lake de la Intel si placa video dedicata MX de la Nvidia. Noul laptop ASUS se regaseste deja si in oferta marilor retaileri online de IT&C din Romania la un pret foarte ok pentru configuratia sa hardware bine echipata de generatie noua, respectiv pentru un buget mediu/nu foarte mare, in timp ce magazinele online va ofera livrarea gratuita si garantia inclusa.

 Review ASUS X541UV-DM1048T

Noul model de laptop din seria X a celor de la ASUS va ofera un design portabil si modern, cu elemente finisate din plastic, care se va remarca oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra/maro, o tastatura ergonomica si confortabila tip chiclet, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul laptop ASUS are dimensiunile de 25,2 x 38,1 x 2,7 centimetri si o greutate ce nu depaseste doua kilograme, acesta fiind platforma ideala pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de acesta.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza o imagine  foarte clara si de inalta calitate, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile luminnoase. Noul laptop multimedia ASUS are o camera WEB VGA pentru convorbirile online, un sistem audio HD (cu tehnologia SonicMaster) pentru un sunet ok, o unitate optica DVD-RW, noul conector reversibil USB 3.1 Type C si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie decenta de functionare fara cablu de  alimentare.

Noul laptop ASUS X541UV-GO1046 este echipat cu noul procesor Intel Core i5-7200U (cu doua nuclee la frecventa normala de 2,5 GHz), impreuna cu placa video dedicata nVIDIA GeForce 920MX (cu o memorie de 2 GB), care promite performanta necesara in utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 4 GB (on board, cu o memorie RAM de maxim 12 GB) si o unitate SSD de 256 GB, pentru rularea rapida a sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru salvarea documentelor necesare/importante in siguranta.

ASUS X541UV-DM1048T

15.6", Full HD, 4GB, 256GB SSD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop ASUS X541UV-DM1048T este, dupa parerea noastra, o platforma portabila si foarte puternica pentru utilizarea zilnica si multimedia de acasa ori de la birou si de oriunde aveti nevoie nu numai de un acces ok la internet, ci si de un minim de performanta pe partea de grafica. Noul laptop ASUS poate rula toate programele/aplicatiile necesare, reda orice tip de continut media online, incarca destul de rapid paginile web/retelele de socializare si chiar poate rula jocurile ce nu necesita cerinte de sistem ridicate, prin configuratia sa hardware bine echilibrata de generatie noua.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT