ASUS X541UV-GO1046 – laptop HD cu procesor Kaby Lake si placa video dedicata Nvidia!

 Preţ ASUS X541UV-GO1046

Incepem sa discutam pentru prima data despre pretul si disponibilitatea produsului, asadar noul laptop ASUS X541UV-GO1046 se regaseste in oferta retailerilor online de IT&C din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, acesta din urma fiind si recomandarea noastra pentru calitatea serviciilor. Noul laptop ASUS este disponibil spre achizitionare la un pret foarte ok pentru configuratia sa hardware bine echilibrata de generatie noua, respectiv pentru un buget nu foarte mare, in timp ce magazinul online recomandat va ofera ca beneficii livrarea gratuita, deschiderea coletului la livrare si garantia inclusa.

 Review ASUS X541UV-GO1046

Pe partea de grafica, noul model de laptop multimedia ASUS va ofera un design portabil si modern, cu elemente finisate din plastic, care se va remarca oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare maro inchis, o tastatura ergonomica si confortabila tip chiclet, dar si de un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul laptop ASUS are dimensiunile normale de 25,2 x 38,1 x 2,7 centimetri si o greutate ce nu depaseste doua kilograme, acesta fiind solutia ideala pentru utilizarea portabila de acasa/birou si de oriunde aveti nevoie de acesta.

Diagonala normala a ecranului tip LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) ofera o imagine clara si de inalta definitie, la un unghi ok de vizionare, in timp ce suprafata lucioasa reproduce culori vii si naturale la interior, insa nu elimina reflexiile ecranului de la exterior. Noul laptop multimedia ASUS are o camera WEB pentru convorbirile online de pe retelele de socializare, un sistem audio HD (cu tehnologia SonicMaster) pentru un sunet ok, un sistem de operare Endless OS si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie decenta de functionare fara cablu de alimentare.

Noul laptop ASUS X541UV-GO1046 este echipat cu noul procesor Intel Core i3-7100U (cu doua nuclee la frecventa de 2,4 GHz), respectiv cu placa video dedicata nVIDIA GeForce 920MX (cu o memorie de 2 GB), care promite o performanta foarte buna in utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 4 GB (on board, cu o memorie RAM de maxim 12 GB) si un hard disk SATA de 500 GB, pentru rularea normala a sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor audio/video preferate.

ASUS X541UV-GO1046

4GB, 500GB, DVD-RW

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop ASUS X541UV-GO1046 este, dupa parerea noastra, platforma ideala pentru cei ce sunt in cautarea unui sistem puternic si destul de portabil, care sa se descurce fara probleme in utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou si de oriunde aveti nevoie de acesta. Noul model de laptop ASUS poate rula toate programele/aplicatiile necesare, reda orice tip de continut media online, incarca rapid paginile web/retelele de socializare si chiar rula jocurile ce nu necesita cerinte de sistem ridicate, prin configuratia sa hardware bine echilibrata de generatie noua.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT