ASUS X541UV-XX745 – laptop HD de 15,6 inch, cu procesor i3-6006U si placa video 920MX!

 Preţ ASUS X541UV-XX745

Aducem astazi la review un laptop multimedia a producatorului ASUS, mai exact va prezentam modelul ASUS X541UV-XX745, un nou laptop HD cu procesor Skylake de la Intel si placa video dedicata MX de la Nvidia, pe care il recomandam pentru utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou si nu numai. Acesta se regaseste in oferta cunoscutilor retaileri online de IT&C din Romania, insa cea mai buna oferta este a marelui magazin online eMAG,  prin serviciul lor de parteneriat, acesta din urma fiind de asemenea si recomandarea noastra pentru pretul avantajos de achizitionare si calitatea ireprosabila a serviciilor sale.

 Review ASUS X541UV-XX745

Noul laptop multimedia ASUS va ofera un design portabil si modern, cu elemente finisate din plastic, care se va remarca oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, printr-o carcasa eleganta de culoare argintiu, o tastatura ergonomica si confortabila tip chiclet, precum si printr-un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul laptop ASUS are dimensiunile normale de 25,2 x 38,1 x 2,7 centimetri si o greutate ce nu depaseste doua kilograme, acesta fiind platforma ideala pentru utilizarea portabila de acasa/birou si de oriunde aveti nevoie de acesta, la orice ora din zi si noapte.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) afiseaza o imagine clara si de inalta definitie, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce suprafata lucioasa (Glossy/Glare) reproduce culori vii si naturale la interior. Noul laptop multimedia de la ASUS are o camera WEB pentru convorbirile online de pe retelele de socializare, un sistem audio HD (cu tehnologia SonicMaster) pentru un sunet ok, o unitate optica DVD-RW pentru scrierea/citirea CD/DVD-urilor si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie ok de functionare fara cablu de alimentare.

Noul laptop ASUS X541UV-XX745 este echipat cu noul procesor Intel Core i3-6006U (cu doua nuclee la frecventa de 2 GHz), impreuna cu placa video dedicata nVIDIA GeForce 920MX (cu o memorie de 2 GB), care promite o performanta foarte buna in utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 4 GB (on board, cu o memorie RAM de maxim 12 GB) si un hard disk SATA de 500 GB, pentru rularea normala a sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor audio/video preferate.

ASUS X541UV-XX745

15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop ASUS X541UV-XX745 este, dupa parerea noastra, platforma ideala pentru utilizatorii care isi doresc un sistem puternic si deajuns de portabil, care sa fie utilizat fara probleme in activitatile zilnice/multimedia de acasa/birou si de oriunde aveti nevoie de acesta. Noul model de laptop ASUS poate deschide toate programele/aplicatiile necesare, reda orice tip de continut online, incarca destul de rapid paginile web/retelele de socializare si chiar rula jocurile ce nu necesita cerinte de sistem foarte mari, prin configuratia sa hardware bine echilibrata de generatie noua.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT