ASUS X550JX-XX299D – laptop elegant si performant pentru gaming sau editare grafica!

Cu un nou procesor puternic de la Intel si o placa video dedicata de la nVIDIA, laptopul ASUS X550JX-XX299D este ideal atat pentru productivitatea de la birou, cat si pentru distractia de acasa, gratie componentelor sale hardware de ultima generatie. Disponibil deja si in oferta celor de la eMAG.ro, acesta vine cu un design elegant, ecran HD LED de 15,6 inch, specificatii hardware de top si foarte bine echilibrate, dar si mai multe caracteristici multimedia utile si de inalta calitate.

Laptopul elegant si performant de la ASUS dispune de un display High Definition de tip LCD LED cu diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate pentru o experienta vizuala foarte buna, oriunde si oricand. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara SonicMaster, permit redarea unui sunet bun si destul de puternic, fara distorsiune prea mari chiar si la un volum mai ridicat.

PROMOȚIE ASUS X550JX-XX299D cu procesor Intel® Core™ i7-4720HQ – verifică preț

Echipat cu noul procesor Intel Core i7-4720HQ, lansat pentru prima data undeva pe la inceputul anului trecut, laptopul ASUS X550JX-XX299D beneficieaza de o putere foarte mare de procesare pentru rezolvarea fara probleme a tuturor sarcinilor de zi cu zi. Noul procesor de la Intel, din a 4-a generatie de procesoare Haswell, integreaza nu mai putin de patru nuclee care ruleaza la o frecventa normala de 2,6 GHz, ajungand prin intermediul tehnologiei Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 3,6 Ghz.ASUS X550JX-XX299D

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate standard de 4 GB la frecventa de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi, si anume navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel decent, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 12 GB pentru o performanta ridicata. Unitatea SSD de mare viteza asigura o rulare rapida si cat mai fluida a intregului sistem de operare preferat, beneficiind totodata de o capacitate decenta de stocare de 256 GB.

Pe langa chipsetul grafic Intel HD Graphics 4600 integrat pe noul procesor de la Intel, laptopul de la ASUS mai dispune si de placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 950M, cu o memorie DDR3 de 2 GB si tehnologie nVIDIA Optimus, pentru o performanta grafica excelenta in orice tip de utilizare, ceea ce va permite sa va bucurati de o experienta de gaming foarte buna, la o rezolutie HD si setari grafice decente, dar si de o rulare destul de cursiva a programelor de editare grafica.

Comentarii

Leave a reply

Review IT