ASUS X756UB-TY011D – laptop elegant, performant si foarte bine echilibrat!

Ideal pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, laptopul ASUS X756UB-TY011D este, probabil, unul dintre cele mai bine echilibrate modele de pe piata, din categoria sa de pret, datorita specificatiilor sale hardware performante si de ultima generatie. Disponibil mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil, acesta se remarca in principal printr-un raport performanta-pret excelent din toate punctele de vedere.

Display-ul de tip LCD LED impresioneaza prin diagonala mare de 17,3 inch si rezolutie HD+ de maxim 1600 x 900 pixeli, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate pentru o experienta vizuala foarte buna, in timp ce tehnologia exclusiva ASUS Splendid ofera imagini HD de o calitate excelenta si culori stralucitoare. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tenhologia superioara de sunet SonicMaster, permit redarea unui sunet puternic si destul de bun, fara distorsiuni mari la un volum ridicat.

PROMOȚIE ASUS X756UB-TY011D, i7, 17.3″, HD+, 4GB, 2TB + 16GB SSD – verifică preț

Dotat cu noul procesor puternic Intel Core i5-6200U, lansat pentru prima data undeva prin al treilea trimestru al anului trecut, laptopul elegant si performant de la ASUS este ideal atat pentru productivitate cat si pentru divertisment, fie de acasa sau de la birou. Noul procesor de la Intel, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 2,3 GHz, dar care prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost ajunge la o frecventa maxima de panala 2,8 GHz.ASUS X756UB-TY011D

Memoria RAM este de tip DDR3L si include o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, suficienta pentru navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel destul de bun, avand insa posibilitatea de a o extinde la o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB. Unitatea HDD, cu o capacitate foarte mare de stocare de maxim 2 TB, permite salvarea tuturor fisierelor dumneavoastra, in timp ce unitate M.2 SSD, cu o capacitate de numai 16 GB, asigura rularea rapida a intreg sistemului de operare preferat.

Pe partea de grafica, laptopul ASUS X756UB-TY011D beneficieaza de procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 520 al noului procesor puternic de la Intel, cu o memorie maxima de 32 GB si suport 4K la 60 Hz, pentru utilizarea normala de zi cu zi, precum si de placa video dedicata nVIDIA GeForce 940M, cu o memorie de 2 GB si tehnologia speciala nVIDIA Optimus, pentru o performanta ridicata in orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la gaming si chiar editare grafica.

Comentarii

Leave a reply

Review IT