Tableta Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A – pret redus pentru un produs Quad-Core!

Ti-ai dorit de mult timp o tableta insa nu ai gasit una potrivita, performanta si frumoasa dar accesibila ca pret? Ei bine, acum ai ocazia sa faci alegerea cea buna cu tableta Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A, care are un raport calitate-pret excelent.

Este alba (sau puteti opta pentru varianta pe negru), arata foarte bine, are ecranul de 7 inch si cam tot ce ti-ai putea dori de la o tableta. Designul este pur si simplu atragator de la prima vedere. Contururile sale sunt din metal, lucru care va ajuta sa protejati mai bine displayul capacitiv Multi-Touch 10 puncte. Marginea este usor curbata si din acest motiv nu veti risca sa scapati tableta din mana si sa o deteriorati.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru ZenPad 7.0 Z370C-1B051A  

Performantele tabletei Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A sunt foarte bune, incepand de la procesor care este pe platforma Intel si are patru nuclee, este quad core cu 1200 Mhz. Memoria este de 2 GB, iar spatiul de stocare este 16 GB, suficient pentru ce ti-ai putea dori sa memorezi pe ea.

ZenPad 7.0 Z370C-1B051A

Sa fim sinceri: cele mai multe persoane isi cumpara o tableta pentru a face si a vizualiza poze. Ei bine, tableta Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A este dotata cu o camera web de 5MP in spate si 0.3 MP in fata. Asta inseamna ca veti putea face poze profesioniste, de o foarte buna calitate, la o rezolutie mare. Functia de lumina redusa va permite sa capturati imagini cu pana la 400% mai luminoase in timpul noptii sau atunci cand lumina nu este foarte buna. Nu va trebuie blit. Contrastul si lumina sunt reglate perfect ca in final sa aveti poze superbe.

Trebuie sa observam de asemenea ca unghiul de vizibilitate ajunge pana la 140 grade, ceea ce inseamna ca veti putea sa faceti foarte simplu poze cu familia sau cu prietenii (traiasca selfie-urile).

In plus, orice imagini veti rula, va veti bucura de o experienta vizuala coplesitoare.

Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat si este foarte simplu de folosit chiar si de catre cei care nu sunt familiarizati cu acesta. Va puteti conecta la internet prin wireless si puteti atasa casti in portul disponibil pe lateral.

Dimensiunile tabletei sunt de 110.9 cm latime x 9.25 cm grosime x 189 cm lungime si are doar 320 g. Poate fi usor transportata in geanta sau intr-un buzunar mai mare. Garantia este de 24 de luni si daca o comandati online, veti beneficia de transport gratuit. Optional puteti alege garantie extinsa pana la patru ani pentru o diferenta de pret.

Spor la facut poze!

Comentarii

Leave a reply

Review IT