REVIEW: Casti in-ear Hi-Res Audio-Technica ATH-CKR100iS – oferă o izolare a zgomotului perfectă!

Technica ATH-CKR100iS

Modelul Audio-Technica ATH-CKR100iS bifazic este echipat cu două difuzoare și oferă un sunet excelent. Sistemul  unic include două dinamici de 13 milimetri, care lucrează în mod constant și se completează reciproc. Carcasa căștilor Audio-Technica ATH-CKR100 este realizată din titan, care elimină rezonanțele nedorite și asigură poziționarea perfectă a conducătorilor auto. Structura căștilor este suplimentată cu  stabilizatori de precizie, care asigură deplasarea liniară a diafragmei, pentru o reproducere superioară a sunetului de calitate în întreaga gamă. Modelul de Audio-Technica ATH-CKR100iS deține un cablu detașabil de 1,2 metri, cu conectori noi A2DC, unul pentru canalul stâng și celălalt pentru  canalul drept. Căștile au un microfon încorporat și dețin control de la distanță, care îți permite să răspunzi cu ușurință apelurilor și să controlezi volumul sonorului sau să asculți muzica preferată.

Casti in-ear Hi-Res Audio-Technica ATH-CKR100iS

Căștile in-ear Hi-Res Audio-Technica ATH-CKR100iS oferă o înaltă rezoluție audio, care este fidelă sunetului original. Sistemul unic push-pull, încorporează două drivere de 13 mm, care generează semnale audio aliniate la o singură fază.

  • Accesorii incluse: Eartips (XS, S, M, L), Carrying pouch
  • Sensibilitate: 110dB/mW

   Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența: 5 – 45.000 Hz
  • impedanță: 12 ohm
  • conectare: 3.5mm (1/8”) stereo mini-jack

Preț Casti in-ear Hi-Res Audio Technica ATH-CKR100iS

Designul de poziționare a driverelor, oferă performanțe optime, asigurând în același timp o potrivire confortabilă, cu izolare fonică excelentă. Performanța este îmbunătățită cu stabilizatori de înaltă precizie, asigurând mișcări liniare ale diafragmei, pentru a reproduce fidel sunetele audio de înaltă performanță. Dacă vine vorba de preț, acestea nu costă mai mult de 1.799 lei, putând fi achiziționate de pe site-ul magazinului online.

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

Căștile in-ear Hi-Res Audio-Technica ATH-CKR100iS oferă o înaltă rezoluție a sunetului, precum și o bună izolație a sunetului. 

Audio-Technica ATH-CKR100iS sunt unele dintre cele mai calitative căști din linia sa. Performanța lor este excelentă!
Hi-Res Audio-Technica ATH-CKR100iS

Casti in-ear

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT