REVIEW: Casti Audio-Technica ATH-ADG1X, pentru gaming

Technica ATH-ADG1X

Cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul tehnologiei audio, Audio Tehnica a creat căștile ATH-ADG1X, care oferă jucătorilor posibilitatea de a auzi cu o precizie maximă înalta definiție audio. Cupele cu diametrul de 53 mm, oferă o calitate a sunetului de neegalat, necesar pentru o imersiune completă în realitatea virtuală. Căștile sunt echipate cu un microfon de primă clasă, pentru comunicații vocale în timpul jocului, având un cablu cu o lungime de 1,2 m și o prelungire de 2 m.  Căștile Audio-Technica ATH-ADG1X, pentru gaming sunt compatibile pentru platformele PC, Mac, PS4, iPad/iPhone, precum și Xbox One folosind un adaptor special.

Casti Audio-Technica ATH-ADG1X, pentru gaming

Acest model de căști, este un gadget pentru jocuri, care pur și simplu te izolează de lumea exterioară. Mai mult decât atât, oferă  protecție altor persoane din jurul tău, împotriva sunetelor puternice ale lumii virtuale.  Căștile sunt comode și ușor de utilizat, având un aspect excelent și un sunet de înaltă calitate.

  • design deschis
  • microfon

   Cele mai importante caracteristici:

  • frecvența: 5 – 35.000 Hz
  • impedanță: 48 ohm
  • conectare: 1 x 3.5 mm jack
  • segment: Over-Ear
  • utilizare: gaming

Preț Casti Audio-Technica ATH-ADG1X

Pe piață există un întreg segment al tehnologiei pentru jocuri. Mouse-uri cu tastatură de mare precizie, cu switch-uri speciale, mânere și căști confortabile, cu o calitate excelentă a sunetului, un microfon bun, și tot ceea ce este nevoie pentru cel mai exigent utilizator. Audio-Technica ATH-ADG1X este un set de căști profesionale pentru gaming, la un preț foarte convenabil, fiind foarte comode și ușor de utilizat, diferind de alte dispozitive prin aspect și sunetul excelent.

Audio-Technica ATH-ADG1X

Pentru Gaming

 Părerea noastră

Căștile Audio-Technica ATH-ADG1X sunt destinate jocului  și oferă o înaltă rezoluție a sunetului, precum și o bună izolație a acestuia. Mai mult decât atât oferă posibilitatea de a vorbi la telefon și de a asculta muzică. Designul este realizat excelent, căștile fiind îmbrăcate în piele de căprioară de cea mai bună calitate. Cupele pentru urechi sunt moi și nu presează urechea. Greutatea este excelentă, astfel încât pot fi purtate chiar și o zi întreagă.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT