Beko BDEU 180 – aparat de aer conditionat cu filtru antibacterian si tehnologie Inverter!

Dotat cu tehnologie Inverter, afisaj digital si filtru antibacterian de purificare a aerului, aparatul de aer conditionat Beko BDEU 180 este o posibila alegere perfecta pentru toti cei care vor sa se bucure de un mediu ambiental optim si foarte placut in living, dormitor sau orice alta camera. Acesta este disponibil si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret bun si pe masura dotarilor sale, beneficiind de mai multe functii utile si de inalta calitate.

Tehnologia Inverter a compresorului puternic de la brandul Highly ofera cele mai bune solutii de incalzire sau racire, benificiind totodata de o functionare eficienta si foarte silentioasa la parametrii optimi, decat celelalte modele de aparate de aer conditionate conventionale. In plus, aparatul de aer conditionat de la Beko permite o functionare mult mai eficienta in regim economic, fiind setat automat pe modul de functionare economic si mentinerea unui mediu ambiental optim.

PROMOȚIE Pachet promo: Aparat de aer conditionat Beko BDEU 180 Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Filtru purificare aer, Auto restart, Dezumidificare, Kit instalare inclus + Serviciu de instalare fara kit, pentru aparat aer conditionat 9-24.000 BTU , Durata instalare 5 zile lucratoare – verifică preț

Caracteristicile sale generale includ un compresor Highly de tip Rotary, un filtru antibacterian pentru un aer proaspat si mult mai curat, afisaj digital pentru afisarea informatiilor utile si o utilizare foarte intuitiva, dar si un ventilator puternic si de buna calitate cu viteza ajustabila prin intermediul celor trei trepte. In ceea ce priveste specificatiile tehnice, acesta dispune de doua unitati (interioare si exterioare) de culoare neagra, un agent de racire R410A si un nivel de zgomot de aproximativ 60-65 dB.Beko BDEU 180

Functia speciala Auto Swing regleaza automat directia fluxului de aer, asigurand asadar diferente cat mai scazute ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii, ceea ce permite crearea unui mediu ambiental mult mai placut si foarte racoros. Functia Dry (Dezumidificare) asigura la randul sau dezumidificarea mediului ambiental la un nivel optim, fara a activa functia de racire, fiind ideala in perioadele ploioase sau in cazul unei atmosfere umede la interior.

Aparatul de aer conditionat Beko BDEU 180 mai beneficieaza si de modul Sleep, un mod de functionare economic ce permite o racire/incalzire treptata a atmosferei, care va fi stabilizata intr-un interval de pana la 2 ore. In timp ce, functia Timer permite programarea momentului de pornire sau oprire automata a aparatului, asigurand astfel un mediu placut si o functionare mult mai eficienta.

Cu toate acestea, aparatul de aer conditionat de la Beko mai dispune de o capacitate de racire mare de pana la 17060 BTU a functiei de racire (ventilare) si de o capacitate de incalzire generoasa de maxim 16377 BTU a functiei de incalzire. Pe partea de eficienta energetica, aceasta este incadrata in clasa de energie A++ la racire si in cea A la incalzire, oferind totodata un coeficient randament sezonier la racire SEER 6.1, respectiv la incarzire SCOP 3.8.

Comentarii

Leave a reply

Review IT