Beko BDSA250K2S

REVIEW – Beko BDSA250K2S

Beko BDSA250K2S

Cu toate ca aparatele frigorifice No Frost au devenit din ce in ce mai accesibile chiar si pentru persoanele sau familiile cu un buget mai limitat, atunci cand discutam despre frigiderele incorporabile sunt putine astfel de modele pe piata locala si acelea necesita o investitie destul de mare. Asadar, daca doriti sa mentineti un aspect minimalist in bucatarie si sa nu aveti, totodata, nevoie de o investitie prea mare, ati putea lua in considerare frigiderul cu doua usi Beko BDSA250K2S, un model entry-level ce ar trebuii sa fie deajuns de incapator chiar si pentru o familie cu un copil.

Acesta are putine recenzii expuse in mediul online de catre persoanele ce au achizitionat deja produsul si l-au testat deja suficient timp pentru a isi creea o opinie personala, insa cam toti spun ca aparatul frigorific este conform cu descrierea magazinelor comerciante si ca sunt multumiti de raportul calitate-pret al produsului. Inainte sa incepem prezentarea produsului, mentionam de asemenea ca frigiderul incorporabil de la Beko este disponibil deja in oferta partenerilor online Beko din Romania si se poate achizitiona la un pret avantajos de catre toti cei care sunt interesati de produs.

 Review Beko BDSA250K2S

La exterior, nu avem multe de prezentat dat fiind faptul ca discutam despre un aparat frigorific tip complet incorporabil, insa trebuie sa mentionam sistemul special de balamale culisante, care ajuta la o inchidere mai buna si o protectie completa. Aceasta masoara 144,8 centimetri in inaltime, 54 de centimetri pe lagime si are o adancime de 54,5 centimetri, deci se poate incorpora fara probleme in mobila de bucatarie ce in mod normal are 60 de centimetri atat pe adancime cat si pe latime. In plus, frigiderul cu doua usi Beko nu este aproape deloc zgomotos in timpul functionarii, unde nivelul de zgomot nu depaseste mai mult de 38 dB.

Beko BDSA250K2S nu detine sistemul inteligent de racire fara gheata, dupa cum am precizat inca de la inceputul review-ului, dar aparatul a fost incadrat in clasa de eficienta energetica A+ si inregistreaza un consum anual de energie estimat la aproape 243 kW/h. Capacitatea totala a modelului recent mentionat ajunge la un volum net de pana la 220 de litri, din care compartimentul frigiderului detine 176 de litri iar congelatorului ii revine restul spatiului ramas de pana la 44 de litri. Asadar, cantitatea de depozitare este recomandata pentru o persoana singura sau un cuplu tanar, inclusiv pentru o familie cu un singur copil sau chiar si cu mai multi membri (daca se consuma in mare parte alimente proaspete).

In ceea ce priveste compartimentarea interioara, la modelul adus astazi la review s-a optat pentru un interior simplu doar cu accesoriile necesare in utilizarea de zi cu zi, fara sertar cu temperatura controlata sau raft metalic de sticle si altele. Compartimentul frigiderului include un suport mai mic de pana la 6 oua, patru rafturi din sticla securizata, o cutie transparenta pentru fructe si legume, trei suporturi amplasate pe usa si o iluminare interioara pe LED. Congelatorul este alcatuit dintr-un singur compartiment deschis, ce este dotat cu doar o tavita pentru cuburi de gheata si un singur raft din tot din sticla, fara a avea suporturi pe usa sau sa fie iluminat la interior.

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, modelul Beko BDSA250K2S reprezinta o optiune buna in cazul celor ce isi doresc un aparat frigorific tip incorporabil, cu un spatiu decent de stocare si un consum ok de energie, fara sa necesita o investitie prea mare. Chiar daca lipsa sistemului inteligent de racire No Frost si interiorul destul de simplu pot fi doua probleme importante in alegerea frigiderului ideal, faptul ca in gama sa de pret avem un model entry-level de la un producator cunoscut ce, totodata, se poate incorpora in mobila de bucatarie, va tine locul minusurilor sale.

Comentarii

Leave a reply

Review IT