Beko CN158230X – combina frigorifica moderna, performanta si extrem de spatioasa!

Recomandata atat pentru o familie normala, formata din doua sau patru persoane, cat si pentru o familie cu mai mult membri, combina frigorifica Beko CN158230X este alegerea perfecta pentru racirea/congelarea eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati ridicate de alimente, chiar si pe timpul verii. Aparatul frigorific marca Beko impresioneaza, in principal, printr-un design modern, un display electronic cu control tactil, clasa energetica A++, tehnologia NeoFrost, o capacitate uimitoare de depozitare, tehnologia Active Fresh Blue Light, un filtru anti-mirosuri, un sistem antibacterian si functii de super-racire/congelare.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice de la Beko va iesi cu siguranta in evidenta oriunde o veti amplasa, gratie carcasei elegante de culoare argintie, display-ului electronic tactil foarte  intuitiv si a celor doua usi reversibile cu maner integrat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta, fiind ideal pentru orice bucatarie moderna si de dimensiuni mai mari. In plus, aceasta are un sistem antibacterian, un filtru impotriva mirosurilor neplacute si un sistem de avertizare pentru usa deschisa, inregistrand insa un nivel redus de zgomot de doar 44 dB la interior.

PROMOȚIE Combina frigorifica Beko CN158230X, 520 l, Clasa A++ – verifică preț

Tehnologia inovatoare NeoFrost, cu sistemele speparate de racire No Frost si Active Dual Cooling, aisgura o racire eficienta si de foarte buna calitate pentru a putea beneficia de cele mai bune conditii de conservare a alimentelor proaspete, oferind asadar posibilitatea de a pastra prospetimea ca in prima zi si de lunga durata a tuturor alimentelor dumneavoastra. Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa in permanent in interiorul frigiderului, ceea ce permite astfel cresterea duratei de conservare si nivelul de vitamine al fructelor si legumelor.Beko CN158230X

Combina frigorifica Beko CN158230X este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum de energie electrica mult mai redus fata de celelalte modele similare din clasa A+, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 318 kWh/an. Pe partea de stocare, capacitatea generoasa de depozitare a acesteia se datoreaza volumului net total uimitor de nu mai putin de 520 de litri, si anume compartimentul frigiderului are un volum net excelent de pana la 400 de litri iar cel al congelatorului are la randul sau un volum net foarte bun de maxim 97 de litri.

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi din sticla Safety Glass, un suport pentru oua, un sertar special (cu temperatura de numai 0 grade Celsius) pentru pastrarea proaspata a carnii, pestelui, etc., un compartiment pentru fructe/legume, o iluminare interioara pe LED, o functie de super-racire, dar si de un sistem de dezghetare automat. In ceea ce priveste congelatorul, acesta beneficieaza de doua compartimente spatioase pentru depozitarea de lunga durata a alimentelor proaspete, o functie de super-congelare, un sistem de decongelare automat, precum si de o capacitate suficienta de congelare de pana la 6 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT