Aragaz Beko CSG52110DX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Dispozitiv de siguranta plita, Grill, Rotisor, Timer, 50 cm, Inox – performant cu design elegant

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Aragaz Beko CSG52110DX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Dispozitiv de siguranta plita, Grill, Rotisor, Timer, 50 cm, Inox – performant cu design elegant
5 (100%) 1 vote

Preț Beko CSG52110DX

Produsele electrocasnice de la Beko se remarcă în primul rând prin soluțiile ingenioase și inteligente, în concordanță cu cerințele consumatorilor. Aragazurile Beko au fost proiectate pentru a răspunde nevoilor gospodinelor celor mai exigente, dotând aceste electrocasnice cu soluții tehnologice avansate. Prețul aragazului Beko CSG52110DX este destul de accesibil și se încadrează în limitele normale.

Aspect Beko CSG52110DX

Aragazul Beko CSG52110DX are un aspect foarte elegant având o carcasă din inox  de culoare argintie, și un panou de control pe care sunt dispuse 6 butoane mari, unul pentru aprindere electrică și unul pentru iluminare interioară. Cuptorul este dotat cu iluminare interioară și dispune de o ușă cu rama de culoare neagră. La exterior pe ușă este montat un mâner orizontal de culoare neagră. La baza aragazului este dispus un sertar destul de încăpător pentru depozitarea diverselor recipiente gen cratițe și tăvi. Cu aspectul său modern, aragazul Beko CSG52110DX poate fi dispus în interiorul oricărei bucătării dând acesteia un plus de eleganță. Dimensiunile sale sunt de 85 x 50 x 60 cm cu lățimea de 50 cm, oferind posibilitatea de a putea fi amplasat chiar și într-un spațiu mai îngust.

Caracteristici Beko CSG52110DX

Aragazul Beko CSG52110DX este un aparat electrocasnic modern și foarte elegant dotat cu un număr de 4 arzătoare de dimensiuni diferite, un arzător mare cu puterea de 2,9 kw, un arzător mic cu puterea de 1 kw și două arzătoare normale cu puterea de 2 kw. Toate cele 4 arzătoare se alimentează pe gaz, sunt dotate cu sistem de siguranță împotriva incendiilor, iar aprinderea se face de la butonul electric dispus pe panoul de control.  Cuptorul este dotat cu grill și rotisor se alimentează cu gaz și se aprinde de la butonul electric dispus pe panoul de control. Arzătorul cuptorului, ca și de altfel și arzătoarele plitei, este dotata cu sistem de siguranță împotriva incendiilor. Fiind dotat cu timer, poți sta liniștit dacă gătești ceva la cuptor, deoarece preparatul nu se va arde având timpul de preparare prestabilit.

Citește și:  Cum alegi cel mai bun umidificator de aer + TOP

La grill poți prepara diverse frigărui după rețete proprii sau din cartea de bucate, iar la rotisor poți face pui, pește sau bucăți de carne de diverse tipuri. În cuptorul propriu-zis se pot face face diverse preparate de genul, musaca, friptură cu cartofi, pește cu legume și orez, se pot coace diverse aluate cum ar fi cozonacul, checul sau prăjituri de toate felurile. Practic acesta deține atât încălzire inferioară cât și încălzire superioară. Capacul aragazului este realizat din sticlă de calitate, dând un aspect foarte frumos aragazului.  Pentru accesorii acesta vine dotat cu o tavă și un grătar.

Review Beko CSG52110DX

Beko CSG52110DX este un aragaz modern, dotat cu toate funcțiile pe care le poate deține un aragaz și anume o plită cu 4 arzătoare, un cuptor dotat cu grill și rotisor, cu sisteme de siguranță împotriva incendiilor, cu timer, iluminarea interioară a cuptorului și aprindere electrică. Carcasa aragazului fiind realizată din inox, va da un aspect foarte elegant oricărei bucătării și va reprezenta punctul forte al acesteia. Aragazul Beko CSG52110DX este recomandat tuturor familiilor, cu mai mulți sau mai puțini membri.

Pro: grill, rotisor, 4 arzătoare, timer, iluminare cuptor

Contra: nu deține

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply

Review IT