Aragaz Beko CSG62121FDX, Gaz, Aprindere Electrica, Dispozitiv Siguranta, Grill, Rotisor, 60 cm, Inox – su design elegant şi foarte performant

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Preţ Beko CSG62121FDX

Beko aparţine concernului Arcelik A.S. care este o corporaţie industrială turcă şi unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice din Europa. Produsele electrocasnice Beko combină tehnologia de ultimă oră cu design-ul inovator, asigurând un confort total gospodinelor, la procesul de gătire. Aragazul  Beko CSG62121FDX este un aparat electrocasnic performant şi modern şi deţine toate caracteristicile tehnologiei moderne de gătire. Preţul se încadrează în limitele normale şi este conform cu calităţile aragazului.

Aspect Beko CSG62121FDX

Aragazul Beko CSG62121FDX vine cu o carcasă elegantă din inox de culoare inox, dotat cu o plită cu 4 arzătoare şi cuptor cu grill şi rotisor. Dimensiunile aragazului sunt de 85 x 60 x 60 cm, încadrându-se în gama aragazurilor mari. Pe plita aragazului Beko CSG62121FDX pot fi aşezate concomitent un număr de 4 recipiente de dimensiuni diferite. Capacul aragazului este realizat din sticlă albă mată. Panoul de control este dotat cu un număr de 6 butoane, destinate celor 4 arzătoare, cuptorului şi timer-ului, precum şi cu 2 butoane pentru aprinderea electrică şi pentru iluminarea cuptorului. Uşa cuptorului este realizată din sticlă transparentă cu ramă neagră iar pe părţile laterale cu margini din inox. Pe partea exterioară a uşii este montat un mâner din aluminiu de culoare argintie. Acest aragaz va da oricărei bucătării eleganţă şi confort.

Caracteristici Beko CSG62121FDX

Aragazul Beko CSG62121FDX pe lângă faptul că este foarte modern şi foarte elegant, este dotat şi cu o plită cu un număr de 4 arzătoare ce se alimentează pe gaz, cu sistem de aprindere electrică şi deţin sistem de siguranţă împotriva incendiilor. Cele 4 arzătoare au mărimi diferite şi dezvoltă în acelaşi timp puteri diferite. Cuptorul se alimentează cu gaz, se aprinde de la butonul electric aflat pe panoul de control, deţine sistem de siguranţă împotriva incendiilor şi este dotat cu grill şi rotisor.

În afară de aceste sisteme, aragazul  Beko CSG62121FDX mai este dotat şi cu un dispozitiv de reglare a presiunii gazului, aducând astfel un consum redus de gaze. Uşa cuptorului este realizată din sticlă Easy Clean ce permite o curăţare uşoară, prin simpla trecere a unei lavete peste suprafaţa ei. Grill-ul pe gaz reprezintă o soluţie ideală pentru preparare diferitelor tipuri de carne şi pentru crearea unei cruste aurii pe deasupra preparatelor. Cuptorul, pe lângă aceste sisteme tehnologice performante şi moderne, mai deţine şi un sistem de ventilaţie. La cumpărare acesta vine accesorizat cu o tavă emailată pentru cuptor şi un grătar realizat dintr-un material de bună calitate.

Review  Beko CSG62121FDX

Aragazul  Beko CSG62121FDX este un aragaz performant, dotat cu toate tehnologiile de preparare, 4 arzătoare, cuptor, grill, rotisor şi sisteme de siguranţă împotriva incendiilor, sistem de iluminare a cuptorului şi sistem de aprindere electrică a tuturor arzătoarelor. Aragazul are un design foarte elegant, care va da oricărei bucătării un plus de eleganţă şi în multe dintre acestea va reprezenta punctul forte. Cu sistemele şi tehnologiile integrate, la aragazul Beko CSG62121FDX se pot găti toate preparatele, fără nicio restricţie, indiferent de ceea ce vrei să găteşti. Fie că vrei friptură la cuptor, la grill sau la rotisor, fie că vrei să găteşti o reţetă culinată cu specific tradiţional sau internaţional, cu Beko CSG62121FDX vei reuşi.

Pro: sistem de siguranţă, aprindere electrică, ventilator, iluminare cuptor, design elegant, grill, rotisor

Contra: nu deţine

 

Aragaz Beko CSG62121FDX, Gaz, Aprindere Electrica, Dispozitiv Siguranta, Grill, Rotisor, 60 cm, Inox – su design elegant şi foarte performant
5 (100%) 1 vote
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply