Beko DBK 346++ – clasa de eficienta energetica A++

Frigiderul Beko DBK 346++ este un model cu 2 usi si un volum net de 292 de litri, care este inclus in clasa de eficienta energetica A++, datorita careia asigura un consum redus de energie. Astfel, consumul acestui aparat frigorific este de 254 kW/an si are un volum net al congelatorului de 95 litri si un volum net al frigiderului de 197 litri. Spatiul pe care aceasta combina frigorifica il ofera este suficient pentru a depozita numeroase alimente necesare fiecarei familii.

Frigiderul dispune de un sistem de dezghetare automat si este echipat cu 3 rafturi din sticla si un compartiment pentru legume si fructe, cu 3 suporturi pentru usa. Congelatorul are un compartiment si o capacitate de congelare de 5 kg/24. Din pacate congelatorul este cu dezghetare manuala si nu dispune de un sistem de dezghetare automat. Astfel, veti fi nevoiti sa dezghetati singuri congelatorul, dar daca nu reprezinta o problema pentru dumneavoastra, va puteti bucura de avantajele pe care le ofera, cat si de pretul avantajos, de aproximativ 1.300 de lei.

   Vezi AICI pretul pentru frigiderul Beko DBK 346++  

Pe usa veti observa un suport pentru sticle si un suport pentru oua, fiind nelipsita si tava pentru gheata. Autonomia este de 18 ore, astfel incat atunci cand exista intreruperi de electricitate, alimentele dumneavoastra nu se vor altera si vor fi mentinute in continuare la o temperatura optima.

Combina frigorifica Beko DBK 346++, 292 L, Clasa A++, rafturi sticla, Alb

O caracteristica importanta pe care o veti intalni la frigiderul Beko DBK 346++ este protectia antibacteriana pentru manerul usii si garnitura de pe usi pentru etansare, care contine aditivi speciali cu rolul de a impiedica formarea bacteriilor.

In ceea ce priveste designul, este un frigider alb simplu, a caror usi au deschidere standard catre dreapta si sunt reversibile, avand maner vertical. Dimensiunile sale sunt de 186.5 x 59.5 x 60 centimetri (I A L X A). Dispune, totodata, de termostat reglabil si iluminare interioara.

Atunci cand nu doriti sa cheltuiti sume foarte mari pentru un frigider si nu va doriti in mod neaparat un model din inox, veti putea alege dintr-o gama variata de aparate frigorifice la preturi accesibile, precum este si produsul Beko DBK 346++.

Acesta este un model bun, oferit la un pret accesibil, care se remarca prin consumul redus de energie, sistemul antibacterian, designul placut, autonomia ridicata de 19 ore si volumul destul de generos. Astfel, este un model potrivit pentru a obtine bune performante de racire si a pastra alimentele la o temperatura optima, in timp ce economisiti energie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT