Beko DDEN507SWD+ – Frigider cu sistem de racire No Frost

Din gama bogata de frigidere disponibila astazi pe piata se remarca modelul cu doua usi Beko DDEN507SWD+, care dispune de afisaj LCD si un volum net al congelatorului de 85 litri, in timp ce frigiderul are un volum net de 350 de litri. Este un model incapator, inclus in clasa de eficienta energetica A+, gratie consumului redus de energie, de 350 kWh/an.

O caracteristica principala pe care o veti intalni la frigiderul cu doua usi Beko DDEN507SWD+ consta in sistemul Dual Cooling, care asigura o racire cu 20% mai rapida si dubleaza astfel timpul de conservare a alimentelor. Gratie acestui sistem, este impiedicata amestecarea neplacuta a mirosurilor intre racitor si congelator, iar racirea se efectueaza prin curentii de aer ventilati, care actioneaza independent in cele doua compartimente.

   Vezi AICI pretul pentru Beko DDEN507SWD+ 

Pentru a creste durata de conservare a alimentelor si a mentine nutrientii din fructe si legume, acest frigider dispune de functia speciala Active Fresh Blue Light, care are rolul de a mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa in permanenta in interiorul frigiderului.

Beko DDEN507SWD+

In ceea ce priveste sistemul de racire, este nelipsit sistemul No Frost, care impiedica formarea ghetii in interiorul aparatului frigorific, pentru a nu mai fi necesara dezghetarea frigiderului. Bacteriile reprezinta o problema, chiar si in cazul alimentelor pastrate in interiorul frigiderului. Cu functia de ionizare a frigiderului cu doua usi Beko DDEN507SWD+, nu trebuie sa va faceti griji. Este o functie cu rol in neutralizarea bacteriilor si a microorganismelor, responsabile de aparitia mirosurilor neplacute in interiorul frigiderului.

Gratie faptului ca este inclus in clasa de eficienta energetica A+, consuma cu pana la 24 de procente mai putina energie electrica decat produsele asemanatoare din clasa A. In compartimentul racitor dispune de un ventilator care va distribui aerul uniform in interiorul aparatului si va oferi bune performante de racire.

Garnitura fixata pe usa frigiderului va ofera protectie antibacteriana, iar manerele sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian, extrem de util in mentinerea igienii. Extrem de util este si dozatorul de apa, montat pe exteriorul aparatului frigorific, care asigura apa proaspata de fiecare daca cand doriti, fara sa fie nevoie sa deschideti usa frigiderului.

Daca preferati bauturile reci, cu cuburi de gheata, este echipat cu u n dispozitiv special care permite desprinderea uisoara a cuburilor prin simpla rotire a tavitei pentru cuburi. Asadar, acest frigider Beko a fost conceput special pentru a raspunde cerintelor celor mai exigenti dintre utilizatori.

Comentarii

Leave a reply

Review IT