Beko DEN28320GB – masina de spalat vase cu design modern si motor ProSmart Inverter!

Cu un raport calitate-pret excelent, masina de spalat vase Beko DEN28320GB este ideala pentru spalarea rapida si de inalta calitate a tuturor vaselor dumneavoastra, la un consum minim de resurse. Aceasta se remarca printr-un design elegant, o clasa energetica A++, un display de tip LCD, motorul ProSmart Inverter, un numar de 8 programe prestabilite de spalare, functia speciala “All in one” si o capacitate foarte mare de spalare, toate acestea la un pret cat se poate de accesibil.

Designul modern si foarte atragator al masinii de spalat vase de la Beko se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa, potrivindu-se perfect in orice loc din bucataria dumneavoastra. La exterior aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare argintie si cea a inoxului, fabricata din otel inoxidabil, o usa neagra de sticla si un afisaj LCD foarte intuitiv. Aspectul sau interior este realizat in totalitate din inox, cu o iluminare interioara pe LED si un cos superior ajustabil pe inaltime.

PROMOȚIE Beko DEN28320GB, 13 seturi, 8 programe, LCD, Clasa A++ – verifică preț

Motorul puternic ProSmart Inverter asigura o functionare optima si foarte silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica, in timp ce acesta a fost proiectat tehnologic pentru a putea beneficia de o durabilitate ridicata si de lunga durata, fiind sustinuta de o garantie de pana la 10 ani. In plus, senzorul special pentru detectarea gradului de murdarie optimizeaza in mod automat cantitatea de apa necesara la spalarea vaselor dumneavoastra, in functie de gradul de murdarie a acestora.Beko DEN28320GB

Masina de spalat vase Beko DEN28320GB este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus fata de celelalte modele similare de pe piata, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 262 kWh si de numai 0,92 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 2800 de litri si de maxim 10 litri pe ciclu de spalare.

Caracteristicile sale generale includ un numar de 8 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Rapid, Auto, Bio/Eco, SteamGloss, AquaFlex, Glass Care, etc.), dar si o capacitate generoasa de spalare de pana la 13 seturi complete de vase, pentru o curatare rapida si foarte eficienta a vaselor dumneavoastra. Pe langa toate acestea, odata cu activarea butonului “All in one” de pe panoul de control electronic, masina de spalat ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete.

Comentarii

Leave a reply

Review IT