Beko DFN1535 – masina de spalat vase cu pret rezonabil

Sunt un tip practic si imi place sa fac cadouri practice. Nu trebuie sa astept neparat ziua de 8 martie pentru a-i face cadou mamei un produs util. Stiu perfect ce ii trebuie: o masina de spalat vase care sa o degreveze de aceasta activitate istovitoare si solicitanta. Are deja o varsta inaintata, nu mai poate petrece mult timp in picioare si ar fi pacat sa renuntam la intalnirile de acasa, cand ne strangem cu totii si mama ne gateste cu drag.

Prin urmare, am ales un Beko DFN1535, o masina de spalat moderna care se potriveste perfect in bucataria mamei. Are o capacitate mare, de 12 seturi de vase. O poate folosi la capacitate maxima cand are invitati, sau o poate utiliza la jumatate din capacitate in restul timpului, cand nu se aduna atat de multe vase murdare.

   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat vase Beko DFN1535   

Lucrul care mi-a placut foarte mult la aceasta masina de spalat vase, este faptul ca e usor de utilizat, ceea ce este esential in situatia mea. Am evitat masinile ultrasofisticate, cu zeci de functii si programe, greu de setat si de folosit. Mama are nevoie de o masina de spalat vase cu functii de baza, simplu de folosit si de curatat, iar acest model de la Beko se incadreaza perfect in aceste cerinte.

Beko-DFN15351

Dupa cum spuneam, Beko DFN1535 are doar 4 butoane de folosire (din cate unul este On/OFF), explicit indicate si prin pictogramele alaturate. Butonul principal, de selectie a programului se roteste usor pana in dreptul programului dorit. Pe displayul LED se pot citi informatii legate despre setari si despre ciclul de spalare in curs. Masina are dimensiuni reduse, de 85 x 59.8 x 57 si o greutate de 60 kg (dar oricum ea va ramane intr-un loc stabil si nu va fi mutata frecvent). Din punct de vedere al zgomotului emis, este suficient de silentioasa (are un nivel de zgomot de 49 decibeli) incat sa nu-l trezeasca pe tata sau sa-l deranjeze de la ora de lectura.

Beko DFN1535 este echipata cu 5 programe de spalare, printre care se afla si programul intensiv care foloseste apa mai fierbinte pentru idepartarea murdariei, programul de prespalare si Quick & Clean.

In ceea ce priveste consumul de apa si energie electrica, am fost multumit sa aflu ca aceasta masina face parte din clasa de eficienta energetica A+ si consuma destul de putin. Mai exact, pentru un ciclu de spalare are nevoie de 15 litri de apa si 1.03 kW. La un calcul simplu, inseamna ca ajunge sa consume anual doar 291 kW, o valoare decenta care nu supraincarca nejustificat factura de energie electrica.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT