Beko DFN1536 – masina de spalat economica

Mi-am zis atunci: ok, gata, ajunge. Nu mai invitam prietenii la cina, mai bine iesim in oras. Nu neg ca a fost o seara extraordinara si ne-am simtit bine cu totii, am ras, ne-am amuzat, am gatit si am savurat o multime de bunatati preparate (ca doar imi place la nebunie sa gatesc). Dar, prietenii au plecat si ce a ramas in urma … nu va pot descrie. Atatea vase de spalat incat ar dezarma-o complet chiar si pe Cenusareasa. Priveam pierduta teancurile de farfurii si pahare murdare, cand el a venit cu solutia salvatoare: ne trebuie o masina de spalat vase. Intr-adevar, decat sa renunt la compania prietenilor prefer o masina de spalat vase care sa-mi inlesneasca viata.

Si iat-o: Beko DFN1536. Este o masina de spalat vase incapatoare, eficienta, moderna si extrem de utila. Are o capacitate mai mult decat suficienta, de 12 seturi de vase, dar daca aveti mai putine vase sau vase putin murdare, permite sa fie incarcata doar pe jumatate. In acest caz, este necesar sa distribuiti vasele murdare pe sertarul de jos si pe cel superior. La incarcarea pe jumatate si la programul rapid de spalare, masina va utiliza automat mai putine resurse necesare (apa si energie electrica).

   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat vase Beko DFN1536   

In ceea ce priveste programele de spalare, acestea sunt 5 la numar, printre care exista un program intensiv dedicat vaselor foarte murdare si cu resturi alimentare, un program de prespalare si un program bio/ eco.

DFN1536 de la Beko vine cu doua cosuri pentru vase, unul sus si altul jos, precum si un cos special pentru tacamuri.

Masina-de-spalat-vase-Beko-DFN15361

Beko DFN1536 este o masina de spalat vase care consuma putina energie electrica, lucru pentru care a primit calificativul A+. Astfel, la fiecare ciclu de spalare ea consuma in medie 14 litri de apa si doar 1.02 kW.

In ceea ce priveste designul, se va incadra usor in mai toate bucatariile. Este alba, iar butoanele de selectie sunt pozitionate in partea de sus si sunt inconjurate de pictograme usor de intuit. Este o masina de spalat relativ ingusta (are doar 85 latime x 60 lungime x 57 adancime cm) si incape usor intr-un coltisor mai retras din bucatarie.

In concluzie, aceasta masina de spalat vase de la Beko este solutia optima pentru orice casa primitoare, deschisa prietenilor si rudelor. In plus, are un pret extrem de atractiv in comparatie cu beneficiile pe care le aduce. Are garantie 2 ani, cu posibilitate de extindere, iar livrarea este gratuita prin curierat rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT