Beko DFN26420X – masina de spalat moderna si inteligenta din clasa A++, cu 14 seturi complete de vase!

 Preţ Beko DFN26420X

Aducem astazi la review o masina de spalat inteligenta si foarte spatioasa a producatorului Beko, mai exact va prezentam modelul modelul Beko DFN26420X, o masina de spalat vase din inox cu motor de inalta performanta, tehnologie inteligenta, capacitate foarte mare de spalare si optiuni suplimentare, pe care o recomandam cu incredere pentru persoanele singure, cuplurile tinere si nu in ulimult rand pentru familiile numeroase.

In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea produsului, masina de spalat Beko este disponibila in oferta marelui magazin online din Romania, eMAG, la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale foarte bune de spalare, respectiv pentru un buget nu foarte mare, in timp ce magazinul online va ofera ca beneficii deschiderea coletului la livrare, ridicarea gratuita a produsului vechi si garantia inclusa a producatorului.

 Review Beko DFN26420X

Masina de spalat vase independenta Beko va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu un finisaj premium din inox, care se va remarca cu siguranta oriunde o veti amplasa in bucataria voastra, printr-o carcasa eleganta de culoare argintie, un panou de comanda electronic (cu un display digital LCD) si o usa transparenta din inox. In plus, aceasta are dimensiunile normale de 85 x 60 x 60 centimetri, o greutate de aproximativ 46 de kilograme si un nivel ok de zgomot de 46 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu suport farfurii, pahare si cesti) si un cos inferior (cu suport tacamuri).

Noul motor ProSmart Inverter este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare, de exemplu eficienta energetica buna, nivelul ok de zgomot, absenta vibratiilor si durabilitatea excelenta a motorului. Tehnologia SteamGloss mentine paharele si vasele din sticla la fel ca in prima zi, deoarece aceasta asigura performante superioare la uscarea vaselor, fara ca acestea sa-si piarda din stralucire. Functia Fast+ va ofera vase perfect curate, de pana la 3 ori mai repede decat programele obisnuite, iar cu ajutorul inovatiei Traywash veti putea amplasa doua tavi in cosul inferior si o alta in cosul superior.

Masina de spalat Beko DFN26420X are o clasa energetica A++ si clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru un consum anual de energie estimat la 266 kWh/an si de 0,93 kWh/ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa estimat la 3080 litri/an si de 11 litri/ciclu, in programul de spalare Eco. Aceasta dispune de o optiune de incarcare la jumatate/pornire intarziata, 6 programe prestabilite de spalare (Rapid, Intensiv, Eco si altele), dar si de o capacitate mare de pana la 14 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscare cu un minim de efort si o ingrijire foarte buna a acestora.

Beko DFN26420X

14 seturi, 6 programe, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am prezentat caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat vase Beko DFN26420X este alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi, cu o capacitate foarte mare de spalare, la un pret avantajos. In plus, aceasta poate asigura o spalare si uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati foarte mari de seturi complete de vase, pentru a putea obtine cele mai bune rezultate la ciclu de spalare si uscare, fara a depune prea mult efort, a produce prea mult zgomot sau a consuma prea multa energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT