Beko DFN28321S – masina de spalat vase cu raport calitate-pret excelent!

Disponibila deja pe piata electrocasnicelor, masina de spalat vase Beko DFN28321S din clasa energetica A++ vine cu un raport calitate-pret excelent din orice punct de vedere, oferindu-va tot ce aveti nevoie de la un astfel de aparat electrocasnice, datorita dotarilor sale foarte buna si de ultima generatie.

Motorul ProSmart Inverter asigura o functionare optima, ultra-silentioasa si foarte eficienta din punct de vedere energetic, in timp ce acesta a fost proiectat tehnologic pentru o durabilitate maxima, beneficiind de o garantie de pana la 10 ani. Functia speciala AquaIntense ofera o curatare eficienta a vaselor murdare, datorita bratului rotativ la un unghi de maxim 180 de grade si a capului rotativ la un unghi de pana la 360 de grade care permite distribuirea apei cu presiune maxima in zona suportului de vase inferior.

PROMOTIE pentru masina de spalat vase Beko DFN28321S – verifică noul preț !!!

Tehnologia SteamGlossTM de la compania turceasca Beko permite o uscare excelenta a vaselor, fara a afecta stralucirea acestora, ceea ce rezulta o stralucire de pana la 23% mai mare a paharelor din sticla, gratie tehnologiei de uscare cu abur. Tehnologia AquaFlexTM asigura la randul sau rezultate foarte bune la spalare pentru orice tip de vase, datorita ajustarii presiunii de apa la nivelul cosului superioar si a celui inferior.Beko DFN28321S

Cele 8 programe speciale, si anume Intensiv la 70 de grade, Auto, Bio/Eco la 50 de grade, Quick&Clean, Pahare la 40 de grade, Mini la 30 de grade, Prespalare si AquaFlex, ofera o curatare eficienta si de foarte buna calitate a nu mai putin de 13 seturi de vase, intr-un singur ciclu de spalare. In plus, optiunea Fast+ de functionare rapida reduce cu pana la 50% durata de spalare, prin cresterea temperaturii de spalare si ajustarea presiunii de apa, beneficiind astfel de o curatare rapida si la fel de eficienta, dar si de o reducere a consumului de apa.

Masina de spalat vase Beko DFN28321S include 6 nivle de temperatura, un indicator de clatire suplimentara, un senzor de detectare automata a gradului de murdarie, dar si un sistem de control pentru excesul de apa. Aceasta beneficieaza de un afisaj LCD pentru informatii utile in timpul unui ciclu de spalare si un panou de control electronic cu programare intarziata a ciclului de spalare si indicator de sare, avand incorporat un cos de tacamuri si un compartiment de sare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT