REVIEW

REVIEW – Beko DIN25410

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Beko DIN25410
Vezi AICI | PREȚUL ZILEI

In cazul in care sunteti o familie numeroasa, locuiti cu mai multi prieteni sau pur si simplu aveti nevoie de o cantitate mare de vase, iar spalarea manuala a vaselor murdare de zi cu zi a inceput sa fie o reala problema in sarcinile zilnice, atunci astazi va prezentam modelul Beko DIN25410. Aceasta este asadar o masina de spalat vase incorporabila, bine echipata pentru utilizarea casnica, a cunoscutului producator Beko, care se bucura per total de un raport calitate/pret foarte bun din aproape toate punctele de vedere, cu exceptia consumului de resurse la functionare dar destul de scazut pentru cantitate de vase.

 

Masina de spalat Beko este disponibila in oferta unuia dintre cele mai cunoscute magazine online din Romania si poate fi achizitionata la un pret foarte mic in raport cu numarul suportat de seturi complete de vase si rezultatele obtinute la ciclul de spalare, indiferent de bugetul celor interesati de produs. In plus, la momentul achizitionarii aparatului electrocasnic, magazinul online va pune la dispozitie, ca si oricare alt magazin, garantia inclusa de pana la 24 de luni, serviciul de livrare standard a produsului, deschiderea coletului la livrare precum si returnarea aparatului in termen de 30 de zile lucratoare.

 Review Beko DIN25410

La exterior, masina de spalat vase tip complet incorporabila Beko are un aspect modern si minimalist, cu ajutorul caruia aceasta se integreaza perfect in orice decor din bucatarie, prin carcasa eleganta de culoare gri, panoul de comanda electronica de culoare gri inchis (cu un afisaj digital micut) si prin usa frontala tot de culoare gri. Aceasta are o greutate de aproximativ 36 de kilograme, dimensiunile normale de 81,8 x 59,8 x 55 centimetri si un nivel ok de zgomot estimat la 49 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior (cu suport pliabil pentru farfurii si suport dedicat pentru tacamuri).

Masina de spalat Beko DIN25410 este incadrata in clasa energetica A+, respectiv in clasa de eficienta la spalare/uscare A, astfel ca aceasta inregistreaza un consum anual de energie estimat la 299 kWh/an si un consum de apa estimat la 3220 litri/an, in programul de spalare Eco la 50 de grade Celsius. Optiunea speciala Flexible HalfLoad permite inceperea ciclului complet de spalare, chiar si atunci cand masina de spalat este incarcata doar pe jumatate sau cu doar cateva seturi de vase, in timp ce optiunea SuperRinse promite stralucirea perfecta a vaselor recent spalare, prin a adauga un ciclu suplimentar de clatire.

Citește și:  REVIEW - Hansa ZIM468EH

Caracteristicile importante ale acesteia includ 4 nivele de temperatura, o optiune de pornire intarziata, optiunile speciale Flexible HalfLoad si SuperRinse, o capacitate de pana la 14 seturi complete de vase, un numar de 5 programe prestabilite de spalare (Eco, Intensiv, Rapid si altele) si un sistem de siguranta anti-inundatii. In ceea ce priveste programele de spalare, programul Intensiv este dedicat pentru vasele foarte murdare, programele Rapid si Eco sunt ideale pentru vasele usor murdare in functie de necesitati, programul Normal este recomandat pentru vasele de zi cu zi, iar programul Prespalare este utilizat doar pentru a clatii rapid vasele.

Vezi AICI | PREȚUL ZILEI

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, masina de spalat vase Beko DIN25410 se bucura per total, dupa cum am precizat si la inceputul review-ului, de un raport calitate/pret foarte ok, de la aspectul elegant de la exterior si numarul mare de seturi complete de vase pana la rezultatele foarte bune la spalare si chiar eficienta energetica ok la functionare. Aceasta reprezinta asadar o optiune foarte buna pentru toti cei care sunt la prima achizitionare sau vor sa-si inlocuiasca modelul actual cu una moderna si mult mai incapatoare, care sa fie capabila de a spala rapid si eficient o cantitate buna de vase, la un pret foarte avantajos.
REVIEW – Beko DIN25410
5 (100%) 5 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Comentarii

Leave a reply