Beko DIN26421 – masina de spalat extrem de incapatoare si foarte inteligenta, la pret avantajos!

 Preţ Beko DIN26421

Ideala pentru cuplurile tinere si familiile numeroase, astazi va prezentam modelul Beko DIN26421, o alta masina de spalat vase incorporabila cu capacitate foarte mare si tehnologii de ultima generatie la pret avantajos, pe care o recomandam celor care vor un raport calitate/pret excelent. Aceasta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret super ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune de generatie noua, precum si pentru cei ce nu dispun de un buget mare sau pur si simplu nu vor sa achizitioneze produsul la un pret ridicat.

 Review Beko DIN26421

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Beko se va integra perfect in bucataria voastra, prin intermediul aspectului exterior de culoare alb si al panoului de comanda de culoare negru (cu un afisaj digital tip LCD), incorporandu-se in aproape orice tip de mobila pentru bucatarie. La interior, aceasta include un cos superior reglabil pe inaltime (cu suport Easy Fold Plate pentru farfurii si un suport pentru tava) si un cos inferior (cu suport Easy Fold Plate pentru farfurii, doua suporturi pentru tavi si un suport pentru tacamuri).

Noul motor ProSmart Inverter este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare, de exemplu eficienta energetica ridicata, nivelul redus de zgomot, absenta vibratiilor, eliminarea emisiilor electromagnetice si durabilitatea/robustetea excelenta a motorului si componentelor sale. In ceea ce priveste eficienta sa energetica, masina de spalat Beko are clasa energetica A++ si clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru a obtine un consum energetic anual estimat undeva la 266 kWh/an, precum si un consum anual de apa estimat la 3080 de litri/an si de 11 litri de apa/ciclu.

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN26421 dispune de 5 functii speciale (SteamGloss, HalfLoad, Fast+, Active Ventilation si Start Intarziat), 6 programe de spalare (Quick&Shine, Normal, Eco, Intensiv, Rapid si Prespalare) si de o capacitate de pana la 14 seturi de vase, pentru a obtine rezultate excelente la spalare si uscare. Tehnologia SteamGloss protejeaza paharele si vasele delicate la spalare, deoarece aceasta asigura performante superioare la uscarea vaselor, in timp ce functia speciala Fast+ ofera vase perfect curate, de pana la 3 ori mai repede decat programele standard de spalare.

Beko DIN26421

14 seturi, 6 programe, Clasa A

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, masina de spalat vase incorporabila Beko DIN26421 reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat extrem de incapatoare si foarte inteligenta, la un pret foarte mic de achizitionare. Astfel ca, aceasta poate asigura o spalare si uscare foarte eficienta a unei cantitati de pana la 14 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de resurse la ciclul de spalare si uscare, cu ajutorul raportului sau calitate/pret excelent.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT