Beko DIN28430 – masina de spalat economica, foarte incapatoare si performanta, la pret avantajos!

 Preţ Beko DIN28430

Ideala pentru cuplurile tinere sau familiile numeroase, astazi va prezentam modelul Beko DIN28430, o noua masina de spalat vase incorporabila cu un raport calitate/pret excelent, pe care o recomandam celor care isi doresc o masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi. Aceasta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret super ok de achizitionare pentru caracteristicile excelente ale acesteia de generatie noua, precum si pentru cei ce nu dispun de un buget foarte mare, dar care vor cele mai bune performante la spalare/uscare.

 Review Beko DIN28430

Pe partea de aspect, masina de spalat vase Beko tip complet incorporabila ofera un design minimalist si ultra-modern, cu un aspect de culoare alb si un panou de comanda de culoare negru (cu un afisaj digital tip LCD), care se va integra perfect in bucataria voastra, incorporandu-se in orice tip de mobila pentru bucatarie. Aceasta are dimensiunile normale de 81,8 x 59,8 x 55 centimetri si un nivel redus de zgomot de numai 44 dB, in timp ce la interior include un sertar dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime (cu doua suporturi pentru farfurii si doua suporturi pentru cesti) si un cos inferior.

In ceea ce priveste eficienta sa energetica, masina de spalat Beko are clasa energetica A+++, respectiv clasa la spalare/uscare A, precum si un consum redus de energie/apa, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 237 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri pe an. Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN28430 dispune de trei functii speciale si doua optiuni la spalare, 8 programe prestabilite de spalare si de o capacitate foarte mare de 14 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate excelente la spalare si uscare, fara a depune aproape deloc efort.

Noul motor ProSmartInverter este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare, printre care se numara eficienta energetica, nivelul redus de zgomot, absenta vibratiilor si durabilitatea excelenta a motorului. Tehnologia SteamGloss protejeaza paharele si vasele delicate la spalare, in timp ce aceasta asigura in acelasi timp performante superioare la uscarea vaselor, fara ca acestea sa-si piarda din stralucire. Tehnologia AquaIntense ofera o curatare foarte eficienta pentru vasele foarte murdare, cu ajutorul bratului rotativ la un unghi de 180 de grade pentru o acoperire de spalare perfecta.

Beko DIN28430

14 seturi, 8 programe, Clasa A

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, noua masina de spalat vase incorporabila Beko DIN28430 reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta si avantajoasa pentru cuplurile tinere si familiile numeroase care isi doresc o masina de spalat extrem de incapatoare si foarte performanta, la un pret accesibil de achizitionare pentru aproape orice tip de buget, deoarece aceasta ofera unul dintre cele mai bune rapoarte de capacitate, performanta si pret de pe piata, la ora actuala.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT